Bu burçların cebinde akrep var! Para harcayacaklar diye ödleri kopuyor: İşte en cimri 5 burç

Bu burçların cebinde akrep var! Para harcayacaklar diye ödleri kopuyor: İşte en cimri 5 burç

Gökyüzü her insanı farklı şekillerde etkiler. Kimileri romantik, kimileri sabırlı, kimileri de cimri olur. Evet, cimrilik de bir karakter özelliğidir ve astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine nazaran daha tutumlu ve titizdir. İşte paranın efendisi olarak nitelendirebileceğimiz, en cimri burçlar:

Gökyüzündeki yıldızların etkisi sadece kişilik özelliklerimizi değil, aynı zamanda maddi yönelimlerimizi de etkiler mi? Astrolojiye inanmayanlar için bu fikir çılgınca gelebilir, ancak bazı astroloji meraklılarına göre, burçlarımızın maddi alışkanlıklarımız üzerinde belirleyici bir rol oynadığına dair kanıtlar var. Peki, hangi burçlar parayı daha cimri bir şekilde yönetiyor?

Hangi burçların en tutumlu ve eli sıkı olduğunu merak ediyor musunuz? Bunu cevabını başka yerde aramayın! Burçları inceledik ve en cimri olan ilk beş burcu belirledik.

278928-800x533-zodiac-sign-matches-taurus.webp

BOĞA

Boğa burcu sadık ve güvenilir bir burç olarak bilinir ancak iş paraya gelince biraz cimri olabilirler. Harika tasarrufçulardır ve her zaman paraları karşılığında en iyi teklifi bulmaya çalışırlar. Boğa aynı zamanda çok pratiktir ve zorlukla kazandıkları parayı harcamadan önce iki kez düşünecektir. Ancak konu sevdiklerine gelince, onlar zamanlarını ve kaynaklarını kullanma konusunda çok cömertler.

278931-800x533-zodiac-sign-matches-leo.webp

ASLAN

Aslan gösteriş yapmayı ve ilgi odağı olmayı seven bir burçtur. Konu para olduğunda cömert olabilirler ama kaynak paylaşımı konusunda da oldukça cimri olabilirler. Aslanın lükse ve hayattaki daha güzel şeylere olan sevgisi, genellikle paralarını kullanırken oldukça ihtiyatlı oldukları anlamına gelir. Ancak aynı zamanda yakınlarına yardım etme konusunda da cömert olabilirler. Kendi ihtiyaçlarını ilk sıraya koyma eğilimindedirler, bu da harcama söz konusu olduğunda cüzdanlarını sıkı tuttukları anlamına gelebilir.

278938-800x533-zodiac-sign-matches-capricorn.webp

OĞLAK

Oğlak burcu en güvenilir ve pratik burçlardan biridir. Çalışkan ve sorumlu tavırlarıyla ve para söz konusu olduğunda çok disiplinli olmalarıyla tanınırlar. Nadiren dürtüsel satın alımlar yaparlar, bunun yerine özel bir şey için para biriktirmeyi ve paralarının karşılığını en iyi şekilde aldıklarından emin olmayı tercih ederler. Oğlaklar kendi başlarına cimri değildirler ancak harcamalarında duyarlı olmayı tercih ederler.

278932-800x533-zodiac-sign-matches-virgo.webp

BAŞAK

Başakların para konusunda çok akıllı ve ihtiyatlı oldukları, büyük bir satın alma işlemi yapmadan önce kararlarını düşünmeye zaman ayırdıkları bilinir. Bazı bölgelerde en cimri burçlar olmasalar da paranın değerini bilirler ve genellikle uzun vadeli hedeflere yatırım yapar ve kötü günler için para biriktirirler. Çoğunluğun iyiliği için fedakarlık yapmaktan korkmazlar ve önemli olana kolayca öncelik verebilirler.

278929-800x533-zodiac-sign-matches-gemini.webp

İKİZLER

İkizler burcu bireyleri keskin zekalarıyla tanınırlar ancak konu para olunca tutumlu olabilirler. Maddi şeylerden ziyade deneyimlere harcamaktan hoşlanırlar ancak bu, tasarruflarını umursamadıkları anlamına gelmez. Cimrilik söz konusu olduğunda İkizler, paralarının karşılığını en iyi şekilde aldıklarından emin olmaya oldukça odaklanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN