Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Survivor'ın efsane sunucusu Alp Kırşan yıllar sonra ortaya çıktı: Artık orada yaşıyor...

Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Survivor'ın efsane sunucusu Alp Kırşan yıllar sonra ortaya çıktı: Artık orada yaşıyor...

Survivor yarışmasının efsane sunucusu Alp Kırşan, geçtiğimiz yıllarda İstanbul'dan ayrılarak gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmişti. Ünlü sunucu yıllar sonra ortaya çıktı. Alp Kırşan bakın artık nerede yaşıyor?

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ''Survivor" yarışmasının efsane sunucusu Alp Kırşan, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü isim yıllar süren sessizliğini bozarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Survivor'da uzun yıllar sunuculuk yaptıktan sonra programdan ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Alp Kırşan, İstanbul'u da terk etmişti. Ailesiyle Bodrum'a taşınan ünlü isim, sessizliğini bozdu.

ARTIK ORADA YAŞIYOR

Survivor'dan ayrıldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Alp Kırşan, Emin ve Fatih adlı Youtube kanalının konuğu olarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

1

Karavanda yaşadığını açıklayan Alp Kırşan, şunları söyledi:

"Fatih Terim'in evi mesela Türkbükü'nde falan onun gibi bir yerdeyiz şu anda ama bence Türkiye'nin en güzel yerlerinden bir tanesi Akbük'teyiz. Abi keyiften ödün vermiyorum ya mümkün değil ya. Buraya megayatla da ama o da değil bizimki. Arkamda gördüğünüz karavan bana ait ve biz karavanla takılıyoruz.

Karavanla çok da mutluyuz bazen ufak tefek tekneler var onlar bağlıyorlar onlarla balığa çıkıyoruz. Biz kendi teknemizi getiriyoruz küçük böyle yani her şeyi kıvamında ve yerinde yaşıyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN