Artık gizlemiyorlar: Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserinde

Serenay Sarıkaya, "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin ekibiyle sevgilisi Mert Demir’in konserine katıldı. Sarıkaya, Demir'in fotoğrafının olduğu tişörtle poz vermeyi ihmal etmedi.

Gerek kariyeri gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süre önce şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin birlikteliği, Sarıkaya'nın Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısına vokal yapmasından sonra başladı.

3.jpg

22 Nisan'da ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çiftin aşkı, tam gaz devam ediyor. Serenay Sarıkaya şu günlerde ikinci sezonunu çektiği "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı romantik komedi dizisinin ekibiyle sevgilisi Mert Demir’in Harbiye Açık Hava konserini izlemeye gitti.

2.jpg

Konser boyunca yerinde duramayan Sarıkaya, daha sonra soluğu kuliste aldı. Demir’e sarılıp aralarında oyuncu arkadaşları ve senarist Ece Yörenç’in de olduğu arkadaşlarıyla poz verdi.

1.jpg

Serenay Sarıkaya‘nın üzerinde resminin basılı olduğu tişörtü giyip Mert Demir’e sıkı sıkı sarılıp öpmesi dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN