Ali Atay ile Serkan Keskin'den yeni dizi: Anonim

Ali Atay ile Serkan Keskin'den yeni dizi: Anonim

Ali Atay ile Serkan Keskin'in yeniden bir araya geldiği tarihi absürt olayları günümüze taşıyan komedi dizisi “Anonim”in çekimlerine başlandı. Başrollerinde Mehmet Özgür ile İlyas Özçakır'ın da yer aldığı dizinin ekimde yayınlanması planlanıyor.

25 Film imzalı “Anonim” dizisi, Ali Atay, Serkan Keskin, Mehmet Özgür ve İlyas Özçakır’ın başrolleri paylaşacağı yeni bir komedi dizisi olarak ekim ayında EXXEN'de izleyiciyle buluşacak.

anonim-dizi.jpg

“Tarihi absürt olaylar günümüzde devam etse ne olurdu?” sorusunu ele alan dizinin senaryosu, ödüllü oyuncu ve yönetmen Ali Atay ve ekibi tarafından yazıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin her bölümünde farklı kadın oyuncular yer alacak ve hikayeler Fırat Parlak, Arda Erdik ve Yiğit Tümer’in imzasını taşıyacak. Olgu Baran Kubilay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı.

anonim-dizisi.jpg

Anonim'in ilk bölümünde Deniz Cengiz, ikinci bölümünde ise İdil Sivritepe rol alacak. Toplam 6 bölümden oluşacak Anonim dizisi, eğlenceli ve çarpıcı hikayeleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN