9 gülün anlamı nedir?

9 gülün anlamı nedir?

Gül, sevginin en güzel sembolü olarak yüzyıllardır insanların duygularını ifade etmek için kullandığı bir çiçektir. Ancak gül hediye ederken seçtiğiniz gül sayısı da önemlidir çünkü her biri farklı anlamlar taşır.

Gül, sevginin ve duyguların en güzel sembolü olmaya devam ediyor. Her bir gül, içinde farklı bir anlam ve duygu barındırıyor ve doğru sayı seçimiyle, duygularınızı en güzel şekilde ifade edebilirsiniz.

TANIŞMA SONRASI 1 GÜL
Birine tanıştıktan sonra hayatınıza değer kattığını ifade etmek için hediye edilir.

KARŞILIKLI AŞKIN İFADESİ 2 GÜL

Derin ve karşılıklı bir aşkı simgeler.

SENİ ÇOK SEVİYORUM 3 GÜL

Sevginizi açıkça ifade etmek için ideal bir seçimdir.

İLİŞKİYE BAŞLAMAK İSTEK 6 GÜL

Karşınızdaki kişiyle daha ciddi bir ilişkiye adım atmak istediğinizi gösterir.

SONSUZ SEVGİ 9 GÜL

9 gülün anlamı nedir? Sevginizin sonsuza kadar süreceğini ifade eder.

DARGINLIK İÇİN 11 GÜL

Bir dargınlık veya kırgınlık sonrasında barışma niyetini ifade eder.

MUTLULUĞUN SİMGESİ 12 GÜL

Karşınızdaki kişinin size mutluluk verdiğini gösterir.

Gül sayılarıyla verilebilecek mesajlar sadece bunlarla sınırlı değil. Mesela, 13 gül alarak hayranlık ve beğeninizi gösterebilirsiniz. 16 gül, evlilik düşünen kişiler tarafından tercih edilirken, 24 gül sevdiklerinizi özlediğinizi ifade etmek için idealdir. 33 gül, derin bir aşkı ve bağlılığı temsil ederken, 36 gül romantik anıları hatırlatır. 44 gül, karşınızdaki kişinin değişmeyeceğine dair bir güvence verirken, 50 gül karşı konulamaz derecede büyük bir aşkı ifade eder.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN