2024 Ramazan Bayramı ne zaman?

2024 Ramazan Bayramı ne zaman?

Ramazan Bayramı'nın ne zaman başlayacağı ve tatil süresi, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı 2024 dini takvimine göre, bu yıl Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

2024 Ramazan Bayramı ne zaman? Bu özel bayram tatili, 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tarihlerini içerecek. Ardından, hafta sonuna denk gelen günler olan 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatil olarak değerlendirilecek. Eğer Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu arife günü idari izin olarak belirlenirse, birçok çalışan 6 Nisan Cumartesi gününden başlayarak 14 Nisan Pazar'a kadar sürecek toplamda 9 günlük bir bayram tatiline sahip olacak.

Bu uzun bayram tatili, vatandaşların şimdiden plan yapmaya başlamasına ve özel anları daha rahat bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyacak. Tatilciler, bu özel günleri aileleriyle bir arada geçirme ve dinlenme fırsatını değerlendirmek için planlarını şimdiden yapabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN