Yenidoğan çetesinin konuşmalarından yeni kayıtlar ortaya çıktı: Haberlere çıkarız, gözümüze siyah şerit çekerler...

Yenidoğan çetesinin konuşmalarından yeni kayıtlar ortaya çıktı: Haberlere çıkarız, gözümüze siyah şerit çekerler...

Yenidoğan bebeklerini anlaşmalı oldukları hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve birçok bebeğin ölümüne neden olan 'yenidoğan çetesi' üyesi iki hemşirenin korkunç konuşmaları ortaya çıktı. Hemşirelerin konuşmasında, "Haberlere çıkarız, yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler. Gözümüze siyah şerit çekerler. Ülkeyi ele geçirmiş bunlar napıyor der bizi vurdururlar, ailemizi rehin alırlar..." ifadelerini kullandığı belirlendi.

Kamuoyunu sarsan 'yenidoğan çetesi' davasında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bebekleri anlaşmalı oldukları hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve birçok bebeğin ölümüne neden olan çetenin üyesi iki hemşirenin konuşmaları ortaya çıktı .

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre hemşireler, yakalandıkları takdirde öldürülecekleri ve ailelerinin rehin alınacağı iddiasında bulunarak, "Haberlere çıkarız, yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler. Gözümüze siyah şerit çekerler. Ülkeyi ele geçirmiş bunlar napıyor der bizi vurdururlar, ailemizi rehin alırlar..." şeklinde şakalaşarak konuştukları tespit edildi.

O konuşmalar iddianamede şöyle yer aldı:

YAN YANA FOTOĞRAFLARIMIZI BASARLAR

HASAN BASRİ GÖK: Doğukan, el altından satalım.

HAKAN DOĞUKAN TAŞÇI: Hocadan nasıl gizli saklı yapacan?

GÖK: Haberi olmaz ki.

GÖK: 100 taneyi boşver, biz şu ana kadar 60 tane sattık. 10 binden kaç para yapıyor hesaplayamadım.

TAŞÇI: 720 bin... Hasan, her ay 100 tane çıkartıcaz... Her ay 1 milyon 200. Hasan, 12 ile çarp bir trilyon para yapıyor. Bir senede bir trilyonu da geçiyor, 200’ü de var. Bir trilyon 2 milyon 400 bin. Haberlere çıkarız, bir trilyonluk ilaç kaçakçılığı yaptılar diye yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler Hasan.

GÖK: Hahah...

TAŞÇI: Gözümüze siyah şerit çekerler, ikimizin yan yana fotoğrafını shop’layıp, yan yana getirirler ikimizi. İlaç firmaları, ilaç mafyaları peşimize düşerler.

GÖK: Hahaha...

TAŞÇI: Ülkeyi ele geçirmiş bunlar napıyor der, bizi vurdururlar Hasan, ailemizi rehin alırlar.

GÖK: Haha...

BEBEĞİN ÖLÜMÜNÜ BÖYLE İTİRAF ETMİŞ

İddianamede yer alan bir başka görüşme ise Suriyeli bir bebeğin hayatını nasıl kaybettiğini ortaya çıkardı. Çete lideri Dr. Fırat Sarı ile Dr. İlker Gönen ve ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir’in görüşmeleri:

FIRAT SARI: O da filme bakıp hani böyle değildi diye bize şey yapabilir hani ya da ...

İLKER GÖNEN: Yani onu çok şey yapmadım, çünkü aile Suriyeli, herhangi bir şeyi yok, çocuğa Adli Tıp süreci başlatmadılar, çocuk defnedildi.

SARI: Ok. Kadın doğumcu ararsa sonra...

SARI: ... Çıkartsak mı acaba filmi kayıttan filan, tamam ama neyse artık...

GÖNEN: Yok yok ya çocuğun ölüm belgesini doldurduk, çocuk defnedildi artık.

GIYASETTİN MERT ÖZDEMİR: Bir tane dün bebek ex oldu orada, haberin var mı bilmiyorum diyafram ...

FIRAT SARI: Biliyorum evet... Yani o çocuğa tüp takılsa belki yaşardı, ne bileyim yani... Onun daha beteri, o filmi eğer Figen alır birine gönderirse o filmde diyafram hernisi için bir şey yok yani, diyafram hernisi deyip kapattılar... Ya oraları bilmiyorum hani filmi çekip diyafram hernisi demişler... Yükselmiş bir şey olmamış yani, tüp takmayı niyeyse düşünmemişler ben anlamadım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN