Vergi avantajını duyan düşünmeden koşuyor! Büyük göç başladı: Yakında Bayburt’ta bile insan kalmayacak

Vergi avantajını duyan düşünmeden koşuyor! Büyük göç başladı: Yakında Bayburt’ta bile insan kalmayacak

Ekonomik şartlar her geçen gün daha da zorlu bir hal alırken birçok farklı avantaj sağlayan yerler vatandaşların dikkatini çekiyor. Zorlu ekonomik şartlarıyla baş edemeyen vatandaşların gözdesi o ülke oluyor. Büyük göç başlatan vergi avantajları Bayburt'ta bile insan bırakmayacak. İşte tüm detaylar…

Koronavirüs ile birlikte başlayan zorlu ekonomik şartlar milyonlarca vatandaşı zorlamaya başladı. Türkiye'den yurt dışına gitmek isteyen insan sayısı her geçen gün artış gösterirken göç dalgası yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmıyor. ABD, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere gibi ülkelerin yer aldığı çok sayıda ülke akın akın Makedonya'ya göç ediyor. İşte tüm detaylar…

TÜRKLERİN KAÇAMAK NOKTASI

Son zamanlarda Türkiye'den göç eden vatandaşların Uğrak noktası haline gelen Kuzey Makedonya, özellikle %10 vergi avantajıyla vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Kuzey'in Makedonya'ya göç eden birçok kişi vergi avantajlarından yararlanırken maddi anlamda rahat bir yaşam sürdürebileceğini de düşünüyor. Ülkelerin vize süreleri değişiklik gösterse de Avrupa ülkelerine 3 gün içerisinde vize sağlanıyor.

Kuzey Makedonya'da yenilenebilir enerji kapasitesi yüzde 160 büyüme gösterdi - Temiz Enerji

Ekonomik zorluklarla başa çıkamayan vatandaşlar Balkanların gözde ülkesi Makedonya'yı tercih ediyor. Avantajlar ile birlikte ülkede göç alan önemli bir destinasyon haline dönüştü. %10 vergi uygulaması Hem bireysel hem de kurumsal düzeyde yatırımcılar için oldukça cazip fırsatlar sunmaktadır.

VİZESİZ SEYAHAT FIRSATI

Makedonya'da uygulanan düşük vergi oranı özellikle iş dünyasında büyük bir yankı uyandırıyor. Yatırım yapmak isteyenler için cazip bir seçenek olan Kuzey Makedonya, vizesi seyahat imkanı ile birlikte ülkeyi oldukça farklı bir konuma taşıyor. Vizesi seyahat imkanı ile birlikte Kuzey Makedonya'ya seyahat etmek isteyenler bürokratik engeller ile uğraşmadan kolaylıkla ülkeye giriş yapabilmektedir.

Makedonya Gezi Rehberi - Mikos Store​​​​​​​

BALKANLAR’IN GÖZDESİ

Kuzey Makedonya, 1991 yılında Yugoslavya’dan ayrılarak bağımsızlığını ilan etti. Sırbistan, Kosova, Arnavutluk, Yunanistan ve Bulgaristan ile komşu olan bu ülke, düşük vergi oranları ve kolay seyahat imkanlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Zorlu ekonomik şartlarla başa çıkamayanlar için Makedonya, yeni bir yaşam fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN