Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe'den kötü haber! O hastalık nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe'den kötü haber! O hastalık nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı, 'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan 71 yaşındaki Mustafa Aslan'dan kötü haber! O hastalık nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinden dünyaya gelen ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe, gırtlak kanseri teşhisiyle mücadele ediyor. Magazin dünyasının tanınmış ismi Onur Akay, ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili duyuruda bulunarak, sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini istedi.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Kahtalı Mıçe'den üzen haber! Tedavi görüyor - Magazin Haberleri

Gırtlak kanseri teşhisi konulan Kahtalı Mıçe'nin tedavisi Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ediyor. Magazin yazarı Onur Akay, sanatçının zor günler geçirdiğini ve ekonomik anlamda da sıkıntılar yaşadığını belirtti. Akay, kamuoyuna yaptığı açıklamada, "Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Mustafa Aslan için şu anda en büyük destek dualarımız olacak" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe, geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş depremi sırasında memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki evinde depremzedeler arasında kalmış ve birçok yakınını kaybetmişti. Bir röportajında yaşadığı acıyı dile getiren Mıçe, "Kime koşsak evi yıkılmıştı. Kime baksak kaybetmişiz. Yaşadığıma sevinemiyorum" sözleriyle yürekleri burkmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN