Ünlü spikere yüz kızartıcı suçtan hapis cezası şoku! Meğer neler yapmış neler...

Ünlü spikere yüz kızartıcı suçtan hapis cezası şoku! Meğer neler yapmış neler...

Hasta annesinin banka hesaplarından yüklü miktarda parayı kendi hesabına geçirdiğini itiraf eden spiker, hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Eski BBC sunucusu Hayley Matthews, annesinin banka hesaplarından 120 bin sterlin çaldığını ve 2019-2022 yılları arasında bu parayla lüks bir yaşam sürdüğünü itiraf etti. Olay, annesinin 2021 yılındaki ölümünün ardından miras hakkında şüpheler ortaya çıkınca gün yüzüne çıktı. Hayley Matthews, mirasın değerini düşük göstererek ailesini yanıltmıştı.

LÜKS HARCAMALAR DİKKAT ÇEKTİ

Hayley Matthews'in annesinin ölümünden sonra mirasıyla ilgili şüpheler doğdu ve ailenin banka hesaplarını incelemesiyle Hayley Matthews'in aşırı harcamaları fark edildi. Hayley Matthews, özellikle PayPal üzerinden yapılan binlerce sterlinlik işlemler, nakit çekimler, lüks mağaza alışverişleri ve pahalı yemek siparişleriyle dikkat çekti. Kız kardeşi durumu polise bildirdi ve Hayley Matthews'in suçları açığa çıktı.

hayley-matthews.jpg
Hayley Matthews

HAPİS CEZASI VERİLDİ

HalkTV'de yer alan habere göre, Hayley Mathews, 27 Haziran 2024 tarihinde mahkemede suçunu kabul etti. Savcı Lynne Barrie, Hayley Matthews'in annesinin mali işlerini yönetme sorumluluğunu kötüye kullandığını belirtti.

Hayley Matthews, mahkemede annesinin mirasının gerçek değerinden çok daha az olduğunu ailesine söylediğini kabul etti. Suçunu kabul eden Hayley Matthews, 2022 Ocak ayında babasıyla yüzleştiğinde, "Annemin parasını kullanmakta korkunçtum" mesajını gönderdi.

Mahkeme, Hayley Matthews'i iki yıl hapis cezasına çarptırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN