Ünlü futbolcudan tekme yiyen çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu

10 yıl önce meydana gelen ve futbol camiasında büyük yankı uyandıran “tekme olayı” yeniden gündeme geldi. Yıllar önce ünlü futbolcudan sahada tekme yiyen çocuk şimdi 2,1 milyar liralık servetin sahibi oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Futbol dünyasını bundan tam 10 yıl önce sallayan “tekme olayı” yeniden gündeme geldi. Söz konusu olayın baş karakterlerinden olan ve dünyaca ünlü futbolcudan sahada tekme yiyen o çocuk şimdilerde yediği tekme ile değil milyar liralık serveti ile gündeme geldi.

Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard'ın 2013 yılında Swansea City AFC ile Chelsea arasında oynanan Lig Kupası yarı final maçında, sahada top toplayıcı olarak görev yapan 17 yaşındaki Charlie Morgan'a attığı tekme, futbol dünyasında geniş yankı bulmuştu. Olayın üzerinden geçen 10 yılın ardından, Morgan'ın hayatındaki inanılmaz dönüşüm dikkat çekiyor. Bir zamanlar futbol sahasında tekme yiyen genç, bugün 55 milyon sterlinlik (yaklaşık 2,1 milyar TL) bir servetin sahibi.

yeni-proje-50.jpg

TARİHE GEÇEN GÖRÜNTÜLER

Morgan, okul arkadaşı Jackson Quinn ile kurduğu başarılı alkollü içecek markasıyla milyonlarca sterlin kazandı. Markası, Floyd Mayweather, Paddy Pimblett ve Jake Paul gibi ünlüler tarafından tercih edilerek popüler bir hale geldi. Pandemi dönemindeki ev partilerinin artmasıyla şirketin büyümesi katlanarak arttı.

yeni-proje-47.jpg

ŞİRKETİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Başlangıçta günde 2 bin şişe üretimle işe başlayan Morgan, bugün talebi karşılamak için günde 35 bin şişe üretim yapmak zorunda. Şirketin değeri, büyüme potansiyelinin de ötesine geçerek 55 milyon sterline ulaştı.

yeni-proje-48.jpg

TARİHİ BULUŞMA

Bu dikkate değer başarı hikayesi, Morgan ve Hazard'ın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesine vesile oldu. Hazard, futbol kariyerini sonlandırmasının ardından Morgan ile buluştu ve bu buluşma, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla ölümsüzleştirildi. Fotoğrafta, iki eski "rakip" Morgan'ın içecek markasının şişesi önünde gülümserken görülüyor, geçmişin affedildiği ve dostlukların pekiştiği bir an olarak tarihe geçiyor.

yeni-proje-49.jpg

Charlie Morgan'ın hikayesi, futbol sahasındaki bir anın, hayatın akışını nasıl değiştirebileceğinin ve zorlukların ardından gelen başarıların canlı bir örneği olarak anılmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN