Türkiye’den Avatar filmini aratmayan güzellik! Herkesin yaz hayalini süslüyor! Ankaralıların günübirlik tatil adresi

Türkiye’den Avatar filmini aratmayan güzellik! Herkesin yaz hayalini süslüyor! Ankaralıların günübirlik tatil adresi

Ankaralılar için tatilin adresi belli oldu. Hem Ankara'ya hem de İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken bu yer Avatar filminden fırlamış görüntülere ev sahipliği yapıyor. Dalgaların sesini dinleyerek huzur bulabileceğiniz bu adres yaz tatili hayallerinizi süsleyecek.

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Akkonak köyü Avatar filmini aratmayacak görüntüleri tanıklık ediyor. Delikli Şile dalgaların uzun zaman içerisinde aşındırdığı doğal bir kaya oluşumu olarak görülürken sağlamış olduğu manzara ise eşsiz bir güzelliği ortaya çıkarıyor. Amasra'nın keşfedilmemiş noktalarında muhteşem bir tatil fırsatı sağlayabilirsiniz.

BARTIN'IN KEŞFEDİLMEMİŞ GİZEMİ

Bartın'ın Amasra ilçesinde yer alan Delikli Şile, Amasra'nın 15 kilometre doğusunda ve Paflagonya bölgesinde yer almaktadır. Yeni moda şeklindeki bu doğal oluşum Kuzey ve Güney doğrultusunda Karadeniz'e doğru uzanmaktadır. Yarımadanın Doğu yönünde bir plaj yer alırken Batı yönünde denizden belirli bir mesafe uzaklaştığınızda adının orta kısmında bulunan denizin içerisindeki boşluk sizi karşılıyor olacak.

Akkonak Plajı Kamp Alanı- Akarsu Camping - Kamp Yerleri

Köyün kuzey yönünde Konuk Sevmez Deniz olarak anılan doğal mavi rengi ile bezenmiş bu güzellik yer alırken bölgenin körfezinden Güneydoğu kısmına doğru gidildiğinde yeşilin çeşitli tonlarını da yakalayabileceksiniz.

DOĞANIN RENK CÜMBÜŞÜ

Mavi ve yeşilin sunmuş olduğu güzellikler sizi büyülerken doğanın eşsiz renk cümbüşü de doğaseverler ve fotoğrafçılar içinde muhteşem kareleri bir araya getiriyor. Kum ve deniz Turizm konusunda muhteşem bir yer olarak görülen Delikli Şile, deniz tutkuları için ideal bir kaçış noktası oluşturmaktadır. Olta balıkçılığı içinde oldukça elverişli bir yer sunan Delikli Şile su sporları severler içinde kaçınılmaz bir adres oluyor.

Amasra Delikli Şili - Bartın Amasra

Sadece deniz turizmi ile sınırlı kalmayın köyüstü olarak bilinen mevki yamaç paraşütü tutkunları içinde ideal bir atlama noktası olarak karşımıza çıkmaktadır. Yamaç paraşütü yapmak isteyenler buraya uğrayarak doğal yapısı ve manzaralar ile doğa yürüyüşünün tadını çıkaracak. Köy evleri ile benek benek bezenmiş durumda olan Delikli Şile, dantel gibi işlenmiş kıyıları ve yemyeşil örtüsü ile ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor. "Sevgi Geçidi" adı verilen bu doğal alan, hem yerli halk hem de turistler için huzur dolu bir kaçış noktası olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN