Türkiye'de işini bırakıp o ülkede dönerci açtı! Paraya para demiyor "15 gün sonra araba alacağım"

Türkiye'de işini bırakıp o ülkede dönerci açtı! Paraya para demiyor "15 gün sonra araba alacağım"

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz tüm sektörleri dibe vurdu. Artık orta kesim diye bir şey kalmazken yoksulluk aldı başını gitti. Son olarak sosyal medyada yayınlanan bir video ise izlenme rekorları kırdı. Türkiye'de yaşayan ve gazetecilik yaptığını söyleyen Ayşe isimli bir kadın Güney Kore'de yaptığı işle paraya para demiyor. Türkiye'de işini bırakıp o ülkede dönerci açtı! Paraya para demiyor "15 gün sonra araba alacağım". Duyanlar kulaklarını inanamadı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video izlenme rekorları kırdı. Ekonomik kriz tüm Türkiye'yi derinden etkilemeye devam ediyor. Birçok genç ülkeden çıkıp yurt dışında yaşama hayali kurarken ortaya çıkan son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'de gazetecilik yaptığını söyleyen Ayşe isimli bir kadın Güney Kore'ye taşındı. Güney Kore'ye yerleşen genç kadın burada dönercilik yapmaya başladı. Genç kadının kazandığı para ise dudak uçuklattı.

TÜRKİYE'DE MESLEĞİNİ BIRAKIP O ÜLKEDE DÖNERCİ OLDU

"Güney Kore'de 3 günde nasıl araba alınıyor? Gazeteciliği bırakıp Kore'ye yerleşen Ayşe Hanım anlatıyor" notuyla paylaşılan gönderide genç kadın Güney Kore'nin alım gücünün yüksek olduğunu ve gelecek 15 gün içerisinde bir araba alabileceğini söyledi.

yeni-proje-2024-06-25t223624-119.jpg

PARAYA PARA DEMİYOR! 15 GÜN SONRA KENDİ ARABAMI ALACAĞIM!

Güney Kore'de bir dürümcüde çalıştığını söyleyen genç kadın, "Ayşe ismim 4 ay oldu. Alıştım çok şükür. Türkiye'de gazetecilik yapıyordum buraya geldim şimdi dürüm işiyle satış sorumlusu olarak çalışıyorum burada. Hayat bizi buralara itti ya her şeye maddiyata bakıyor.

turkiyede-isini-birakip-o-ulkede-donerci-acti-paraya-para-demiyor-15-gun-sonra-araba-alacagim.jpg

Gazeteciliği yapabilmen için İstanbul'da olman gerekiyor. İstanbul'da ev kiraları almış başını gidiyor. Kore'nin alım gücü çok yüksek. 15 gün sonra belki bir araba alırım diye düşünüyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN