Tatili ucuza getirmek isteyen burayı tercih ediyor! Denize nazır muhteşem bir keyif! İşte Türkiye’nin en güzel öğretmenevleri…

Tatili ucuza getirmek isteyen burayı tercih ediyor! Denize nazır muhteşem bir keyif! İşte Türkiye’nin en güzel öğretmenevleri…

Türkiye'de tatil yapmanın maliyeti her geçen gün artarken nasıl daha uyguna getirebilirim diyenler ise farklı alternatifleri deniyor. Gittikleri şehirde eşi dostu bulunmayanlar öğretmenevlerinde muhteşem bir tatil fırsatı yakalıyor. Türkiye'deki en güzel öğretmenevleri belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel öğretmenevleri…

Tatil yapmak için plan yapanlar uygun fiyatlı seçenekleri değerlendiriyor. Polis Evleri, öğretmenevleri gibi seçenekleri değerlendirerek daha uyguna tatil yapmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. Türkiye'deki en güzel öğretmen evleri seçildi. Denize nazır muhteşem bir tatil için herkes buraya gitmek isteyecek. İşte Türkiye'nin en güzel öğretmenevleri…

TÜRKİYE'DEKİ EN GÜZEL ÖĞRETMENEVLERİ

Okulumuz Hakkında - Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Akşam Sanat Okulu

1- Sabancı Beykoz Öğretmenevi:

İstanbul Anadolu Hisarı’nda yer alan Sabancı Beykoz Öğretmenevi, dünyanın en güzel manzaralarından birini ziyaretçilerine sunuyor.

Adile Sultan Kasrı - YouTube

2- Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi:

İstanbul Üsküdar’da Validebağ Korusu içerisinde yer alan öğretmenevi, hem mimari yapısıyla hem de Üsküdar'ın güzelliği ile ziyaretçilerini mest ediyor.

Manzarası ile Görülmeye Değer 8 Öğretmenevi

3- Yeni Foça Öğretmenevi:

Ege Denizi kıyısında yer alan öğretmenevi 1994 yılında hizmete girmiş. İzmir’in en özel tatil beldelerinden Yeni Foça'da hizmet vermektedir. Özellikle yaz tatilinde çok fazla rağbet görmektedir.

Gelibolu Öğretmenevi Çanakkale | Türkiye Gezi Tatil Rehberi

4- Gelibolu Öğretmenevi:

Gelibolu Öğretmenevi ise müthiş manzarasıyla, doğal ve tarihi mekanlara yakınlığı ile ziyaretçilerine çok büyük fırsatlar sunmaktadır.

bodrum-ogretmenevi.jpg

5- Bodrum Öğretmenevi:

Denizin yanı başında yer alan ve özel plajı bulunan Bodrum Öğretmenevi civar otellerle kıyaslandığında öğretmenlere çok ucuza tatil yapabilecekleri güzel bir imkan sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN