Survivor Taner'e hapis cezası: Genç bir kıza tecavüzle suçlanıyordu

Survivor Taner'e hapis cezası: Genç bir kıza tecavüzle suçlanıyordu

2011 yılında Survivor yarışmasıyla ünlenen ve Taner Tolga Tarlacı'nın 18 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Survivor yarışmasıyla ünlenen ve Taner Tolga Tarlacı, yaptığı Survivor ve Acun Ilıcalı'yla ilgili açıklamalarla dikkat çekiyordu. Aylar sonra ise Kıbrıs’ta yaşayan "Cenk Hoca" olarak bilinen sosyal medya fenomeni, Güney Kıbrıs'ta cezaevinde olan Tarlacı'nın davasının sonuçlandığını belirtti.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın 18 yıl hapis cezası aldığını belirten "Cenk Hoca", “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” dedi.

66e073657316a6c8e1eeda8c.webp

'HİÇ UMUDUM YOK'

Cenk Hoca'nın açıklamalarına göre, Tarlacı'nın aldığı hapis cezası oldukça uzun süreli ve cezaevi koşulları da oldukça zor.

'TANER TOLGA TARLACI'NIN HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR'

Cenk Hoca, yayınladığı videoda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde cezaevinde kalan Tarlacı hakkında açıklamalar yaparak Tarlacı'nın cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini belirtti. Tarlacı'nın kendisini aklayacak hiçbir kanıt bulunmadığını belirten ünlü fenomen, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Taner Tolga Tarlaca'nın 18 yıl hapis cezası aldığı aktarıldı.

66e073877316a6c8e1eeda8e.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN