Suikasta uğrayan Trump'ın sağlık durumu nasıl?

Suikasta uğrayan Trump'ın sağlık durumu nasıl?

Suikasta uğrayan Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump'ın sözcüsü Steven Cheung, Trump'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Cheung, "Durumu iyi ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol ediliyor" dedi.

Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'nın Butler şehrinde düzenlediği mitingde silahlı saldırıya uğradı. Kürsüde konuşurken kulağından yaralanan Trump’ın, sağ yanağına kan aktığı görüldü. Trump, etrafında kalkan oluşturan görevliler tarafından kürsüden uzaklaştırıldı.

9660280.jpg

TRUMP’IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği FBI tarafından belirlenirken, Trump'ın sözcüsü Steven Cheung, Trump'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Cheung, "Durumu iyi ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol ediliyor" dedi. Cheung Trump'ın, olay sırasında hızlı davranan korumalara ve ilk müdahale ekiplerine teşekkür etti.

9660251.jpg

Pensilvanya mitinginde yaşanan bu şok edici saldırı, mitinge katılanlar arasında büyük bir paniğe neden oldu. Trump’ın hızlı müdahale ile güvenli bir alana götürülmesi, olası daha büyük bir felaketi önledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN