Sinan Ateş cinayeti davasında kritik gelişme: Tetikçinin Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği anın görüntüsü ortaya çıktı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara Çukurambar'da 30 Aralık 2022'de tetikçi Eray Özyağcı tarafından öldürülmesine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni görüntülerde, tetikçi Özyağcı'nın Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği anlar da yer alıyor.

Türkiye'nin gündemini sarsan Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş'in, 30 Aralık 2022'de Ankara Çukurambar'da tetikçi Eray Özyağcı tarafından vurulmasının ardından, olay anına ve sonrasına dair yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Tetikçi Özyacı'nın tam 47 dakika kaldırımda Sinan Ateş'i beklediği görülüyor. Görüntülerde cinayetin ardından ise tetikçinin Gölbaşı'nda Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği yer alıyor.

SUİKAST ANI VE KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

DW Türkçe'den Alican Uludağ, Sinan Ateş'in son anlarını ve tetikçi Eray Özyağcı'nın eski Ülkü Ocakları genel merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği görüntüleri paylaştı.

Olay öncesi görüntülerde, tetikçi Eray Özyağcı'nın Vedat Balkaya tarafından motosikletle Keçiören'deki evinden Çukurambar'a getirildiği görülüyor.

Bu esnada Sinan Ateş, Cuma namazı için Çukurambar'daki ofisinden çıkıyor. Tetikçi Özyağcı, Ateş'i ve iki arkadaşını takip etmeye başlıyor. Bir süre yürüdükten sonra kaldırımda bekleyen Özyağcı, kameralar tarafından tam 47 dakika boyunca Ateş'in dönmesini beklerken kaydediliyor. Saat 13.34'te, tetikçinin Sinan Ateş'e silahlı saldırı düzenlediği ve Ateş'in iki arkadaşıyla çatıştığı görülüyor.

Cinayeti işledikten sonra Eray Özyağcı, motosikletle bekleyen Vedat Balkaya tarafından olay yerinden kaçırılıyor ve Gölbaşı'na götürülüyor.

Görüntülerde, Özyağcı'nın Ankara Gölbaşı'nda Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği görülüyor. Bu araç, tetikçiyi geçici olarak bir çiftliğe bırakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN