Sedat Peker'den İmamoğlu paylaşımı

Sedat Peker'den İmamoğlu paylaşımı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarına karşı yaptığı paylaşımı yeniden paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda YouTube üzerinden yayınladığı videolarla Türkiye gündemini sarsan, hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Peker, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdiği paylaşımı yeniden paylaştı.

İmamoğlu paylaşımına şöyle

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."

1-k0ki.jpg

'SEDAT PEKER PARTİ KURMAYA HAZIRLANIYOR'

Öte yandan, gazeteci Barış Yarkadaş, geçtiğimiz haftalarda, Sedat Peker'in bir siyasi parti kurma hazırlığı içinde olduğunu iddia ederek Peker'in Türkiye'ye döneceğini ve siyaset yapacağını öne sürmüştü.

NE OLMUŞTU?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Filistin'e saldıran İsrail'e "Libya'ya Karabağ’a nasıl girdiysek onlara da aynısını yaparız" sözleri üzerine Erdoğan'ı hedef almıştı. Katz, geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ı, idamla öldürülen eski Irak Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin ile karşılaştıran saygısız bir paylaşım yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN