Futbol dünyasından tanınmış isimlerin yanı sıra çok sayıda iş insanını yüksek kârlı fon vaadiyle dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Fatih Terim ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzan, "'Sen bunu değerlendir' diyerek 300 bin dolar verdi. Daha sonra 1 milyon dolar daha getirdi. Hocanın hesabına yatırılan paraları mor valizle şoförüne verdim" dedi.
Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Fatih Terim’in yanı sıra Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın davasına devam edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile taraf avukatları katıldı.
'Seçil Erzan Davası'nda Turan, Muslera, Belözoğlu hakim karşısına çıktı
Sözcü'den Fırat Fıstık'ın haberine göre; duruşmada Fatih Terim ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzan, Terim'in paralarını valizle şoförüne verdiğini belirtti. Erzan, "Hoca, ekside olduğunu biliyordu. Tüm gayrimenkulleri satıp açığını kapatıp verecekti. Ben de bu parayla SPK onaylı gerçek bir fon kuracaktım. Hem hoca kazanacaktı, hem herkes." ifadelerini kullandı.
Erzan'ın açıklamaları şöyle;
“Fatih Terim’le ilgili çok şey söyleniyor. Açıklayayım. Özel bankacılıkta zarar etmişti. Bankayı değiştirmek istiyordu. 300 bin dolar teslim etti. Elden verdi, 'Sen bunu değerlendir' dedi. 1 milyon dolar getirdi sonra. 1 milyon 300 bin dolar verdi yani. 2022 Ocak ayından itibaren 2023 Nisan’a kadar yatırılan tüm tutarlar çıktığında her şey çıkar. O dönemde hocanın hesabına yatırılan tüm parayı ben verdim. 'Mor valiz Umut’a verildi' diye yazmışım zaten. O da şoförü.
Hoca, ekside olduğunu biliyordu. 'Para getirmeniz gerekiyor' dedim. Tüm gayrimenkulleri satıp açığını kapatıp verecekti. Ben de bu parayla SPK onaylı gerçek bir fon kuracaktım. Hem hoca kazanacaktı, hem herkes. Onun peşinde koşuyordum, Bodrum’daki evin satılması için. Hocayla bunu yüz yüze konuştuk. 1 milyon doları da eksiği olduğu için verdi zaten."
Bence örgütün başı Terim olduğu gözüktüğü halde mahkemede terim yok.
Yanıtla (0) (0)Asgari 10 sene sürecek dolandırıcılık davasını köpürte köpürte anlatmanın ne faydası var. 2010 da dolandırıldık, 2024 te karar çıktı. Suç ve suçlu sabit, organize çete sabit, ama 10/12 yıllık zaman aşımı nedeniyle beraat verdi hakimler. 1 yıl yatar çıkar emin olun.
Yanıtla (0) (0)Müşteriler tek tip ifade verdi, aralarında anlaştıkları belli, olayları bankaya kaydırıyorlar uyanıklar
Yanıtla (9) (0)Eee, hırsızın hiç mi suçu yok! Seçil Erzan alelade bir insan değil koca bankanın şube müdürü.. Bu adamlar da bankanın "şube müdürü" olduğuna güvenerek para vermişler.
Yanıtla (0) (2)Fatih hoca bu işlere nasıl bulaştı anlamıyorum. Kendisine hiç yakıştıramadım.
Yanıtla (3) (1)Bence kendisine çok yakışıyor.
Yanıtla (5) (0)Parayı kayıtsız kuyutsuz elden Erzan'a verin, dolandırıldığınızı anlayınca da bankadan isteyin vay kurnazlar vay. MASAK neredesin görmüyormusun bunları ??????????
Yanıtla (7) (0)Kerizler baktılar seçil'den parayı alamayacaklar, bankadan almanın senaryosunu hep beraber yazdılar
Yanıtla (7) (0)