Müzik camiası şokta: Ünlü şarkıcı, genç yaşta hayatını kaybetti! Hayranları yasa boğuldu

Müzik camiası şokta: Ünlü şarkıcı, genç yaşta hayatını kaybetti! Hayranları yasa boğuldu

90'lı yıllarda kurdukları müzik grubuyla Türk rock müziğinde önemli yer edinen ünlü şarkıcı, 47 yaşında vefat etti. Üzücü haberi, müzik grubunun diğer üyeleri duyurdu. İşte detaylar...

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından 'Replikas'ın kurucu üyesi ve solisti Gökçe Akçelik, 47 yaşında hayatını kaybetti.

Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Gökçe'mizi yarın (12.08.2024) öğle namazını müteakip Karacaahmet Şehitlik Camii'nden uğurluyoruz" ifadelerine yer verildi.

NTV'de yer alan habere göre, Gökçe Akçelik'in ölüm nedeni açıklanmadı.

gokce-akcelik-kimdir-kac-yasinda-neden-oldu.jpg

GÖKÇE AKÇELİK KİMDİR?

1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Gökçe Akçelik, Barkın Engin ve Orçun Baştürk tarafından kurulan Replikas grubu, 1998'de Selçuk Artut ve Ocak 2000'de Erden Özer Yalçınkaya'nın da katılımıyla genişledi. 2005'te Erden Özer Yalçınkaya'nın yerini Burak Tamer'e bırakmasıyla grup bugünkü halini aldı.

Köledoyuran, Dadaruhi, Avaz, Zerre ve Biz Burada Yok İken gibi albümlerle tanına Replikas, Türk rock müziğinin önemli grupları arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN