KAYNAK: AJANSLAR
Dışişleri Bakanı Fidan Şam'da yeni yönetimin lideri Ahmed eş Şara ile bir araya gelmişti. Fidan ve Şara, ortak açıklamanın ardından Kasyun Dağı'na çıkarak Şam manzarasına karşı çay içti.
Suriye’deki yeni yönetimin lideri Ahmed eş-Şara ile Suriye'de görüşen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak basın açıklamasından sonra Kasiyun Dağı'nda Şara ile birlikte çay içti.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz X hesabından paylaştığı fotoğrafta "Kasiyun Dağından Şam’a doğru çay keyfi" ifadelerine yer verdi.
Kasyun Dağından Şam’a doğru çay keyfi. pic.twitter.com/jjoD7UW0Im
— Nuh Yılmaz (@nuhyilmaz) December 22, 2024
İlgili Haberler
Golan tepelerijni asip Seyh bilmem ne dagini ele geçiren, köyleri isgal eden Bibi de karsidan çay içiyor. Artik çiiiz filan derler..
Yanıtla (0) (0)SURIYEYENIN ELEKTIRIKLERI GELMİŞ SURIYE HALKI 1 SAAT ELEKTİRIK KULLANDIRILMA EZIYETINDEN KURTULMUŞ .SURIYE HALKI GUNEŞ ENERJISI KULLANIYORMUŞ GÜNEŞ ENERJISI OLANLAR SADECE GERIYE KALAN SURIYE HALKI KARANLIKTA SOGUKTA KALDIGI İCİN SURIYE ELEKTİRİK VERILMESİ MEMUN EDİCİ.
Yanıtla (1) (1)