Şam'daki zirve sona erdi: Fidan ve Şara, Kasyun Dağı'nda çay içti

Dışişleri Bakanı Fidan Şam'da yeni yönetimin lideri Ahmed eş Şara ile bir araya gelmişti. Fidan ve Şara, ortak açıklamanın ardından Kasyun Dağı'na çıkarak Şam manzarasına karşı çay içti.

Suriye’deki yeni yönetimin lideri Ahmed eş-Şara ile Suriye'de görüşen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak basın açıklamasından sonra Kasiyun Dağı'nda Şara ile birlikte çay içti.

bakan5.jpg

Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz X hesabından paylaştığı fotoğrafta "Kasiyun Dağından Şam’a doğru çay keyfi" ifadelerine yer verdi.

bakan4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
  • Tuhafça. / 23 Aralık 2024 10:31

    Golan tepelerijni asip Seyh bilmem ne dagini ele geçiren, köyleri isgal eden Bibi de karsidan çay içiyor. Artik çiiiz filan derler..

    Yanıtla (0) (0)
  • SURIYEYE ELEKTIK GELMİŞ. / 23 Aralık 2024 00:28

    SURIYEYENIN ELEKTIRIKLERI GELMİŞ SURIYE HALKI 1 SAAT ELEKTİRIK KULLANDIRILMA EZIYETINDEN KURTULMUŞ .SURIYE HALKI GUNEŞ ENERJISI KULLANIYORMUŞ GÜNEŞ ENERJISI OLANLAR SADECE GERIYE KALAN SURIYE HALKI KARANLIKTA SOGUKTA KALDIGI İCİN SURIYE ELEKTİRİK VERILMESİ MEMUN EDİCİ.

    Yanıtla (1) (1)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN