Polisten kaçış ölümle sonuçlandı: Motosikletli hayatını kaybetti, arkadaşı ağır yaralı

Kocaeli'de polisten kaçmaya çalışan motosikletli, kontrolünü kaybederek karşı yöne geçti ve bir otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, arkadaşı ağır yaralandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Karaköprü Mahallesi Başöğretmen Caddesi’nde meydana gelen kazada Yusuf Çelik (20) idaresindeki plakasız motosiklet, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı.

9720124.jpg

Sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, refüjün üzerinden karşı yöne geçerek otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle Yusuf Çelik ve arkasındaki arkadaşı İsa Çınar (20) yola savruldu.

9720119.jpg

POLİSTEN KAÇARKEN ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve acil sağlık ekipleri, ağır yaralanan iki gence müdahale etti. Yusuf Çelik, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırılan İsa Çınar’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

9720122.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin kullandığı motosikletin, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştığı ve bu sırada kontrolünü kaybederek karşı şeride geçip otomobile çarptığı anlar yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN