PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? 2024 Polis alımlarında son durum: Detaylar belli oldu

PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? 2024 Polis alımlarında son durum: Detaylar belli oldu

PMYO’ya gitmek isteyen binlerce aday başvuru sonuçlarına gözünü dikti. Bu kapsamda son zamanlarda arama motorunda “PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusu araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin son durum…

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) için 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başvuruları sona erdi. Bu yıl, 2.000 erkek ve 500 kadın olmak üzere toplam 2.500 öğrenci alımı yapılacak. Peki, PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

yeni-proje-6.jpg

PMYO BAŞVURU SÜRECİ VE SONUÇLARI

Başvurular, 23 - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden (www.pa.edu.tr) e-Devlet şifresi ile yapıldı. Adaylar, bu süre zarfında gerekli işlemleri tamamladı. Ancak başvuru sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Polis Akademisi tarafından yapılacak duyurularla sonuçlar hakkında bilgi verilecek. Konuyla ilgili gelişmeleri takip eden haberlerimizde detaylı bilgiler sunulacak.

yeni-proje-7.jpg

POLİSLİK SINAVLARI NE ZAMAN?

PMYO'ya kabul edilmek için adaylar, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına tabi tutulacak. Bu sınavların tarihleri, Polis Akademisi tarafından ilerleyen dönemlerde ilan edilecek. Sınav tarihleri açıklandığında, adaylar için önemli bilgilendirmeler yapılacak ve sürece dair detaylar duyurulacak.

2024 yılı için PMYO başvuru süreci ve sonuçlar hakkında güncel bilgileri resmi kanallardan takip ederek en doğru ve hızlı şekilde bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN