Pegasus'tan yüzde 40 indirimli bilet kampanyası

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli bilet kampanyası

Türkiye'nin 'lowcost' havayolu şirketlerinden Pegasus, yurt içi uçuşlarda geçerli yeni bir kampanya başlattı. 3-4 Eylül tarihlerinde Pegasus'un web sitesi veya mobil uygulamasından alınan biletlerde, 17 Eylül 2024 – 23 Ekim 2024 tarihlerinde hafta içi üç gün için yüzde 40 indirim uygulanıyor.

Türkiye'nin 'lowcost' havayolu şirketlerinden Pegasus, Türkiye içi uçuşlarda geçerli yeni bir kampanya başlattı. 3-4 Eylül tarihlerinde yapılacak bilet alımlarında, vergi hariç yüzde 40 oranında indirim uygulanacak. Kampanya, Pegasus'un resmi web sitesi flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından yapılacak bilet alımları için geçerli.

KAMPANYA DETAYLARI VE TARİHLERİ

İndirimli biletler, 4 Eylül saat 23.59'a kadar flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınabiliyor. Kampanya, 17 Eylül 2024 – 23 Ekim 2024 tarihleri arasında Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde geçerli uçuşları kapsıyor. Ayrıca, yurt içi uçuşlarda Süper Eko Paket seçeneği ile yolcular standart koltuk seçiminden de yararlanabilecek, bu seçenek 100 TL olarak belirlenmiş.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Kampanya, yalnızca Pegasus BolBol üyeleri için geçerli. BolBol üyeliği, Pegasus'un internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılabiliyor. Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) faydalanamazken, çocuk misafirler (18 yaşından büyük bir üyeye bağlı olarak) kampanyadan yararlanabilir.

DEĞİŞİKLİK, İPTAL VE İADE ŞARTLARI

Kampanya kapsamında alınan biletlerde değişiklik, iptal ve iade işlemleri, ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kuralları'nda belirtilen şartlara tabi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN