Özel'den 'Ekose ceketi nerden buldun?' sorusuna yanıt

Özel'den 'Ekose ceketi nerden buldun?' sorusuna yanıt

Gazeteci Fatih Altaylı'ya konuk olan CHP lideri Özgür Özel, gündem olan ceketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ceketin kedisine ait olduğunu söyleyen Özel, "Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı" dedi.

Siyasilerin kendileriyle özdeşleşmiş kıyafetleri vardır. Demirel'in fötr şapkası, Ecevit'in kasketi derken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ekose ceketiyle özdeşleşti. Öyle ki bu ceket, artık partisiyle bütünleşti ve parti içinde birçok isim bu ceketle boy gösterdi. Ancak aynı ceketi geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in giymesi sosyal medyada gündem oldu.

Gazeteci Fatih Altaylı'ya konuk olan Özel, gündem olan ceketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı, Özel'e ekose ceketini nereden bulduğunu sordu. Altaylı'nın "Ekose ceket var mıydı?" sorusuna Özel, "Ceket benim ceketim tabii ki. Kim yolladı, kim verdi falan diyorlar. Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı" dedi.

Altaylı ise "Ben gördüm ceketi, dedim ki, 'Galiba Tayyip Bey'i ziyarette oradan ceketi almış çıkmış' diye düşündüm," yorumunda bulundu.

WİNNER CEKET BİR MESAJ MIYDI?

Özel, "Ya bir kere de biz giyelim, kime ne zararı var? 47 yıl sonra parti birinci olmuş," diyerek cevap verdi.

Fatih Altaylı, "Özel bir mesaj var mıydı orada?" sorusuna Özel, "Yok ama çok şey değil tabii, bir kerede biz giyelim ne olmuş dedik yani" şeklinde yanıtladı.

Altaylı son olarak "Artık 'winner (kazanan) benim' mesajı mıydı?" sorusuna ise Özel, "Biziz diyelim, bizim partide öyle çok 'benim benimli' bir durum yok" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN