Olimpiyatlarda korkutan anlar: Romanyalı güreşçi minderden sedyeyle çıkarıldı

Olimpiyatlarda korkutan anlar: Romanyalı güreşçi minderden sedyeyle çıkarıldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Romanyalı güreşçi Catalina Axente, ABD'li Alexis Kennedy Blades ile yaptığı karşılaşmada boynundan sakatlandı. Axente, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle minderden sedyeyle çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda güreş müsabakaları sırasında yaşanan talihsiz bir olay, izleyicileri endişelendirdi. Champ de Mars Arena'da yapılan maçlarda kadınlar 76 kilo mücadelesinde ABD'li Alexis Kennedy Blades ile Romanyalı Catalina Axente karşılaştı.

Maçın ilk raundu, Blades'in 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci raundun bitimine 1 dakika 35 saniye kala Blades, suplex oyununun ardından grand teknikle rakibini mağlup etti. Ancak bu hamle sonrası Catalina Axente, boynunu mindere sert bir şekilde vurdu.

213245.jpg

Romanyalı sporcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre yerden kalkamadı. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası Axente, sedyeyle minderden çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN