O ilde yaşayanlara müjde! Başvuru yapanların evine ücretsiz Ramazan kolisi gelecek: Başvurular açıldı

O ilde yaşayanlara müjde! Başvuru yapanların evine ücretsiz Ramazan kolisi gelecek: Başvurular açıldı

Ramazan ayına sayılı günler kala mutfaklarda tatlı bir telaş başladı. 2023 Ramazan Ayının ilk günü 23 Mart 2023 Perşembe günü olurken vatandaşlar mutfak alışverişine şimdiden başladı. Artan gıda fiyatları ailelerin elini daraltırken o ilde yaşayanlara müjdeli haber geldi. Başvuru yapan ailelere ücretsiz Ramazan kolisi verilecek. Başvurular açıldı! Hemen başvurun. İşte başvuru detayları...

Ramazan heyecanı tüm Türkiye'yi sarmış durumda. 2023 Ramazan Ayının ilk günü 23 Mart 2023 Perşembe günü idrak edilecek. Ramazan için mutfak alışverişine çıkan vatandaşlar ise artan gıda fiyatları karşısında şok geçiriyor. Bu süreçte o ilde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Başvuru yapan herkesin evine ücretsiz Ramazan kolisi dağıtılacak. Peki başvurular nereden ve nasıl oluyor? İşte detaylar haberimizde...

O İLDE YAŞAYANLARA MÜJDE VERİLDİ

İzmir Valiliği'nden müjdeli haber geldi. İzmir'e gelen depremzedelere güzel haberi duyurdular. Yapılan açıklamada, ramazan ayı boyunca temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için kampanyanın başlatıldığı bildirildi. İzmir Valiliği tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı;

Afet bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımıza, valiliğimizce koordine edilen kamu kurum misafirhanelerinde ve kamu sosyal tesislerinde barınma imkânı sağlanmaktadır. Ayrıca onbinlerce vatandaşımızın bazıları akrabalarının yanında, bazıları hayırsever vatandaşlarımızın sağladığı imkânlar dâhilinde, bazıları ise kendi imkânları ile ilimizde barınmaktadır.

ghghgh-33.jpg

Kampanya ile katılım sağlayan vatandaşlarımızın yaptıkları yardımlarla afet bölgesinden ilimize gelen kamu misafirhanelerinde barınan, akrabalarının yanında kalan, hayırsever vatandaşlarımızın sağladığı imkânlar dâhilinde barınan veya kendi imkânlarıyla barınan vatandaşlarımızın ramazan ayı boyunca temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması hedeflemektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL OLACAK?

Bu bağlamda kampanyaya katılım sağlayacak vatandaşlarımız;

İster kampanyamıza bağışlayacağı yardım kolileri ile,

İster iaşe desteğinde bulunarak,

İsterlerse de kamu kurum misafirhanelerimizde barınan vatandaşlarımızın (belirleyecekleri kişi sayısı kadar) ramazan ayı boyunca tüm yemek ihtiyaçlarını üstlenerek, kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir.

gfgfgf-2023-03-20t002128-372.jpg

HER EVE ÜCRETSİZ RAMAZAN KOLİSİ VERİLECEK

Kampanyadan elde edilen bağışların kullanım alanlarının, aşağıda belirtilen şekilde olması planlanmakta, bu planlama ile elde edilen bağışlardan maksimum fayda sağlanacağı değerlendirilmektedir.

Yardım kolileri afet bölgesinden ilimize gelen ve evlerde yaşayan kendi yemeklerini yapabilecek vatandaşlarımıza ulaştırılacak,

İaşeler kendi imkânlarıyla yemek çıkarabilen kamu misafirhanelerimizde kullanılacak,

Kamu misafirhanelerimizde barınan vatandaşlarımızın yemek ihtiyaçlarını karşılayarak destek olmak isteyen hayırseverlerimiz ise valiliğimizce uygun görülen tesislere yönlendirilerek kampanyaya katılımları sağlanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN