Narin’in ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı: Cinayet dosyasında şok detaylar

Narin’in ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı: Cinayet dosyasında şok detaylar

Narin'in ölmeden önceki son görüntüleri gün yüzüne çıktı! Cinayet dosyasındaki detaylar şok etti...

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Narin’in kaybolmadan 1 saat önceki görüntüleri ilk kez yayınlandı. Görüntülerde Narin’in bir süre ileriye doğru yürüdükten sonra aniden geri döndüğü görülüyor.

Narin cinayeti şüphelileri adliyede

Cinayet soruşturmasında, HTS ve baz istasyonu kayıtları üzerinden elde edilen verilere göre, Narin’in öldürüldüğü evde bulunan şüpheliler arasında annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, amcası Salim Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar bulunuyor. Şüpheliler hakkında hazırlanan iddianame, olayın arka planına dair çarpıcı detaylar içeriyor.

33 DAKİKADA İŞLENEN CİNAYET: SORUŞTURMADA FLAŞ İDDİALAR

Soruşturma, Narin Güran’ın kaybolduktan sonra yalnızca 33 dakika içinde öldürüldüğünü ortaya koydu. Bu kısa süre içinde işlenen cinayet, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırırken, son görüntüler soruşturmanın seyrine yeni bir ışık tutacak gibi görünüyor.

Görüntülerle birlikte dava sürecinde yeni bir aşamaya geçilirken, küçük Narin’in trajik hikayesi, kamuoyunun da dikkatini çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN