8 yaşındaki Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları devrede

8 yaşındaki Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları devrede

8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarında ihbar üzerine deprem görüntüleme cihazlarıyla yaşadıkları evlere 60 metre mesafede bir alan arandı. Arama çalışmalarında toplamda 130 kişinin ifadesi alınırken 11 bin dönümden fazla alan tarandı, ancak henüz sonuç alınamadı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, yedi gündür aranıyor.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili yeni gelişme!

Bugüne kadar toplamda 12 bin 550 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı. İlçede akşam saatlerinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Narin'in güvenlik kamerasına en son yansıdığı bölgede bulunan saman yığınında yeniden bir arama yaptı.

Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları getirildi! - 3

DEPREM SONRASI KULLANILAN CİHAZLAR KULLANILDI

Narin'in evine de 60 metre mesafede olan saman yığınındaki branda kaldırılarak deprem gibi afetlerde de kullanılan yeraltı görüntüleme cihazı kullanıldı. AFAD ekiplerinin de katıldığı aramada bazı görevliler uzun şişler yardımıyla da arama yaptı. Ekipler yer altı görüntüleme cihazı ile samanlığa lazer tutarak görüntüleri inceledi. Arama çalışması sonucunda Narin'e ait bir ize rastlanmadı.

Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları getirildi! - 5

Ekiplerin Narin’i arama çalışması sürüyor. Narin Güran'ı arama çalışmalarında şimdiye kadar 11 bin
dönüm alan tarandı. Yakınları ve mahalleli dahil 130 kişinin ifadesi alındı. Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç kontrol edildi. Güran ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terlik, Narin'in anne ve babasına gösterildi. Çift, terliğin kızlarına ait olduğunu söyledi. Terlik incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara götürüldü. Ancak aile daha sonra terlik numarasının Narin'inkinden farklı olduğunu söyledi.

Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları getirildi! - 6

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki
görüntülerinde Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp, evine doğru gittiği yer aldı.

Narin'den 7 gündür haber yok: Deprem görüntüleme cihazları getirildi! - 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN