MHP'li Yönter topu taca attı! Özel'e '154 isim' yanıtı

MHP'li Yönter topu taca attı! Özel'e '154 isim' yanıtı

MHP lideri Bahçeli'nin Sinan Ateş davasında adalet çağrısı yapan gazeteci ve siyasetçileri işaret ederek hazırladıkları 154 isimli listeye CHP lideri Özel tepki gösterdi. Özel'in açıklamalarını hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'SENİNLE ÇOK EĞLENECEĞİZ'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın açıklamasındaki '154 kişilik listesine' tepki gösteren Özel'i işaret eden Yönter, paylaşımında “Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün düzenlediği basın toplantısında Sinan Ateş suikastının görüldüğü davaya ve gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Bahçeli, Sinan Ateş cinayetinde değerlendirmelerde bulunan gazeteci, siyasetçi, akademisyen ve hukukçuların yer aldığı 154 kişilik listeyle ilgili ‘hesaplaşacaklarını’ söyledi. Bahçeli, “Görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl, kimlerle konuştuklarının toplamı. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Mutlaka hesaplaşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

'ÖNCE KENDİ VİCDANINIZLA HESAPLAŞIN'

CHP lideri Özel, Bahçeli'nin açıklamalarına tepki göstererek "Kişilik bir listesi yapmışlar, bizimle hesaplaşacaklarmış. Biz 154'ümüze istediğiniz gibi hesaplaşın ama siz önce bir kendi vicdanınızla hesaplaşın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN