Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan kovboy şapkalı paylaşım: Fotoğraf kısa bir süre sonra sosyal medyadan silindi

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan kovboy şapkalı paylaşım: Fotoğraf kısa bir süre sonra sosyal medyadan silindi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın ABD'deki ekonomi sempozyumunda kovboy şapkasıyla çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa iddiaları gündemdeyken sosyal medyada paylaşılan fotoğraf kısa süre sonra silindi.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Kansas City şubesi ev sahipliğinde 1978'den bu yana düzenlenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu bu yıl 22-24 Ağustos'ta gerçekleştirildi. Dünyadan merkez bankalarının yöneticileri, ekonomistler, finansal piyasa katılımcıları, akademisyenler ve hükümet temsilcileri, uzun vadeli politika konularını ele almak için ABD'nin Wyoming eyaletinin Jackson Hole kasabasında düzenlenen sempozyumda buluştu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan da sempozyuma katıldı.

SİLİNİP YENİ BİR FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

TBMM eski başkanlarından Mustafa Kalemli'nin kızı ve ekonomist Şebnem Kalemli Özcan da Fed Kansas City şubesine teşekkür ederek sempozyumdan bazı kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bir fotoğraf karesinde TCMB Başkanı Fatih Karahan da kovboy şapkası ve bandana ile görüldü.

foto.jpg

Türkiye'de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiği iddiaları gündemdeyken Fatih Karahan, ABD'de verdiği pozla sosyal medyada yer aldı.

Ekonomist Şebnem Kalemli Özcan daha sonra paylaşımı silerek Karahan'ın olmadığı bir başka fotoğrafla aynı paylaşımı yeniden yaptı. Sempozyumda bu yılki tema "para politikasının etkinliğinin ve iletiminin yeniden değerlendirilmesi" oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN