Mangal başında korkunç ölüm! O anlar kamerada

Bahçede yaptıkları mangaldan çıkan ateş T.Y.'nin üzerine sıçradı. Panik olan T.Y kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. O anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan Hasanoğlan Mahallesinde meydana geldi. Bahçede, arkadaşlarıyla birlikte mangal yapan T.Y.'nın üzerine mangaldan çıkan ateş sıçradı.

Yanmaya başlayan adam T.Y can havliyle sağa sola kaçışmaya başladı. Arkadaşları ise yardıma koşarak Yapıcı'yı söndürmek için uğraştı. Tüm kıyafetleri çıkarılan Yapıcı bir süre sonra kurtarıldı.

Korku dolu anlar yaşayan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi(TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi T.Y., kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

7888.jpg

O anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde iki kişinin mangal başında olduğu, mangalın harlandıktan sonra büyüdüğü görüldü.

TESKOMB YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Ankara’nın Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Mahallesi'nde kalp krizi geçiren vatandaşın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN