Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Yerli ve yabancı birçok ünlünün makyaj artisti Alp Kavasoğlu, 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu. Kavasoğlu, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ettiği öğrenildi.

Dün yaşamını yitiren ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni merak konusu olmuştu. Sosyal medyada peş peşe gelen soruların ardından, merhum sanatçının yakın arkadaşı Fezi Altun tarafından yapılan açıklama ile merak edilenler aydınlatıldı.

Fezi Altun, yaptığı paylaşımda Alp Kavasoğlu'nun bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ettiğini duyurdu. Kanserle verdiği zorlu mücadelede maalesef başarılı olamayan Kavasoğlu, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kavasoğlu, Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

Kavasoğlu'nun cenazesi bugün Üsküdar'da ikindi namazını takiben kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN