Lapa lapa kar yağıyor! Kış tatili yapacaklara güzel haber: Bolu'ya mevsimin ilk karı düştü

Lapa lapa kar yağıyor! Kış tatili yapacaklara güzel haber: Bolu'ya mevsimin ilk karı düştü

Kış mevsimi daha gelmeden lapa lapa kar yağıyor! Kış tatili yapmayı düşünenlere müjde! Bolu'ya mevsimin ilk karı düştü...

Bolu'da hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte, iki gündür devam eden sağanak yağış kenti olumsuz etkiledi. Yüksek kesimlerde ise yağmur yerini kar yağışına bırakarak kış mevsiminin ilk işaretlerini gösterdi. Özellikle Bolu'nun doğa harikası yüksek bölgeleri, bu beyaz örtüyle kışa "merhaba" dedi.

Bolu’da mevsimin ilk kar yağışı

2 bin 200 metre rakımdaki Kartalkaya Kayak Merkezi, mevsimin ilk kar yağışını aldı. Yağış aralıklarla devam ederken, yeşil alanların bir kısmı beyaza büründü. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kartalkaya’da yağan ilk karı görüntüleyen doğasever Gökhan Bilen paylaştı. Kış sporlarına ilgi duyanlar için de sezonun yavaş yavaş yaklaştığını gösteren bu ilk kar, kayak severlerin heyecanını artırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN