Kuyumcuya silahlı saldırı kamerada: Kurşunları bitince darbedildiler

Antalya’nın Kepez ilçesinde bir kuyumcuda çıkan tartışma kanlı bir saldırıya dönüştü. Tabancayla rastgele ateş eden saldırganlar, kurşunları bitince çalışanlar tarafından darbedildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bir kuyumcuda çıkan tartışma kanlı bir saldırıya dönüştü. İddiaya göre, M.Ç. ve T.Ç. isimli iki kişi, kuyumcuya geldiklerinde işletme sahipleri ile aralarında sert bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan ikili, kısa süre sonra 07 ATG 059 plakalı araçlarıyla kuyumcunun arka sokağına geldi.

9929256.jpg

KURŞUNLAR BİTİNCE DARBEDİLDİLER

Bir süre araçlarında bekleyen M.Ç. ve T.Ç., yanlarındaki tabanca ile havaya ateş açtı. Silah seslerini duyarak gelen H.Ç. rastgele açılan ateşin hedefi olarak kasığından yaralandı.

9929257.jpg

Saldırganlar kurşunları bitince araçlarıyla kaçmaya çalıştı ancak kuyumcuda çalışan diğer personeller tarafından durdurularak araçtan indirilerek darbedildi.

9929259.jpg

Bu sırada 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganlar, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çalışanların elinden kurtarılarak gözaltına alındı.

9929262.jpg

14 BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, saldırganların silahlarından çıkan 14 adet boş kovan bulundu. Yaralanan H.Ç., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

9929273.jpg

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Olay anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganların arka sokakta araçtan inip rastgele ateş açmaları ve sonrasında kuyumcu çalışanları tarafından darbedilirken polis ekipleri tarafından yakalandıkları anlar net bir şekilde kaydedildi.

9929275.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN