Kursu bitiren hemen işi kapıyor! Bolu’da 800 kişiye ulaşan dev proje: Maaşları 65.000 TL’yi buluyor

Kursu bitiren hemen işi kapıyor! Bolu’da 800 kişiye ulaşan dev proje: Maaşları 65.000 TL’yi buluyor

Bolu Mudurnu’da Halk Eğitim Merkezi’nin verdiği kursu bitiren hemen işi kapıyor. Şuana dek 800 kişinin belge aldığı kurs sayesinde, sertifikayı alan yüzlerce kişi kolaylıkla iş sahibi olabildi…

Bolu Mudurnu Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ekskavatör operatörlüğü kursunu tamamlayan kursiyerler iş başı yaptı. Uygulamalı sınav yapılan kursta 39 kursiyer eğitimlerini tamamlayarak belgesini aldı. En düşük 30 bin liradan başlayan ekskavatör operatörü maaşları ise 65 bin liraya kadar çıkıyor.

800 KİŞİ FAYDALANDI

Bolu Mudurnu Halk Eğitim Merkezi’nde verilen ekskavatör operatörlüğü kursundan şuana dek 800 kişi eğitimini tamamlayarak sertifikasını aldı. Sahada uygulamalı olarak ekskavatör kullanan kursiyerler, eğitimcilerin gözetiminde derslerini tamamlıyor.

boluda-1.jpg

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü, "Bu belgeyi alan kişiler doğrudan fabrikalara işe girebilmektedir. Bize ulaşan 200'ün üzerinde vatandaşımız da fabrikalarda şuan faal olarak çalışmaktadır. Kurslarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

boluda-2.jpg

Eğitim alan kursiyer ise "Çok güzel çalışıyoruz. Bugün de belge almak için imtihan yapıldı. Ben kursa iş bulabilmek için Bolu'dan katıldım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN