Kazaya karışmadığı halde ehliyetinden oldu! İlginç kazada komedi filmini aratmayan diyaloglar

Kazaya karışmadığı halde 'sürücü benim' diyerek yalan söyleyen kişiye polis ders niteliğinde ceza verdi. İşte detaylar...

Bursa'da yalan sarmalına dönen ancak Bursa İl Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polislerinin dedektif gibi çalışıp tek tek ortaya atılan yalanları çözdüğü ilginç bir kaza yaşandı.

Osmangazi ilçesine bağlı Kükürtlü Caddesi'nde kaportacılık yapan Enes Y., iş arkadaşıyla alkol aldıktan sonra tamir için bırakılan müşterisinin aracına binip eve doğru yola çıktı. Cadde üzerinde ilerlerken motosikletiyle seyir halindeki Abdullah A.'ya çarptı.

bursa-osmangazi-son-dakika-haberleri-ilginc-komik-trafik-kazalari-izle-5.jpg

KAZA YAPIP KAÇTI, SONRA OLAY YERİNE GELİNCE YAKALANDI

Kazanın etkisiyle savrulan motosikletli taksi durağına girerken, arkasındaki arkadaşı Muhammed A. ise yaralandı. Kaportacılık yapan Enes Y. ise olay yerinden hızla kaçtı. Aracı evine bıraktıktan sonra olay yerine tekrar gelen Enes Y., yakayı ele verdi.

Polis ekipleri tespit ettikleri sürücüye alkol testi yapmak istedi. Cihaza uzun süre üflememek için gayret gösteren sürücü, 1.30 promil alkollü çıktı. Alkolü sürücüler, görüntü alan gazeteciler için birbirlerine dönerek, "Düğünümüzde de böyle görüntü alacaklar mı?" diyerek espri yaptı.

bursa-osmangazi-son-dakika-haberleri-ilginc-komik-trafik-kazalari-izle-1.jpg

"ARAÇ KULLANMAYA HAİZ DEĞİLSİN"

Motosiklet sürücüsünü kameradan tespit eden ekipler, sürücünün değiştirildiğini, Abdullah A.'nın ehliyeti yetersiz olduğu için olay yerine arkadaşını çağırdığını belirledi. İşte o noktada bir dedektif gibi devreye giren ekipler kazayla hiçbir ilgili olmadığı halde arkadaşını kurtarmak için 'sürücü benim' diyerek yalan söyleyen gence daha önce hiç görülmemiş ders niteliğinde bir ceza verdi.

Gencin ehliyetine el koyan polis memuru gence, "Ehliyetime ne oldu diye merak ediyor musun? Bir sor ehliyetime ne oldu?" dedi. Şaşkın bir şekilde polis memuruna bakan genç, polisin, "Sen bize yaralamalı kazada sürücü benim diyen kişisin ancak yalan söylemişsin senin psikolojin yerinde değil, sen araç kullanmaya haiz kişi değilsin, bu yüzden ehliyetine el konuldu" açıklaması karşısında hayatının dersini aldı.

bursa-osmangazi-son-dakika-haberleri-ilginc-komik-trafik-kazalari-izle-8.jpg

EHLİYETİYE EL KONDU

Ekipler gencin ehliyetini alarak psikotekniğe sevk ederken, Abdullah A. ise yetersiz ehliyetten işlem gördü. Öte yandan, yaralanan kişinin ise durumunun iyi olduğu, Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kazada hafif ticari araç ile motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, Enes A.'ya 6 bin TL alkollü araç sürmekten, motosiklet sürücüsü Abdullah A.'ya ise 12 bin TL idari ceza kesildi.

bursa-osmangazi-son-dakika-haberleri-ilginc-komik-trafik-kazalari-izle-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN