Kaybolmadan 3 gün önce üniversiteye gitmiş! Bir kent Rojin'i arıyor

Kaybolmadan 3 gün önce üniversiteye gitmiş! Bir kent Rojin'i arıyor

Van’da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten önceki gün kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Rojin Kabaiş'i bulmak için ekipler arama çalışması başlattı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra dışarı çıktı. Kabaiş, akşam geri dönmeyince telefonla da kendisine ulaşamayan arkadaşları emniyete haber verdi.

screenshot-1.jpg

Polisin yaptığı araştırmada, Rojin Kabaiş'in 27 Eylül günü saat 18.30'da Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği tespit edildi. Karaiş’in arkadaşları, Van Gölü sahilinde arama yaptı.

iiiii.jpg

CEP TELEFONU VE KULAKLIĞI BULUNDU

Aramalarda kayıp Rojin’e ait olduğu belirtilen cep telefonu ve kulaklık bulundu. Gölde tekne ve botlarla arama çalışması başlatıldı. Kabaiş’in endişeli ailesi de arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gitti. Rojin Kabaiş'in kaybolmadan 3 gün önce üniversiteye geldiği belirtildi.

ttyyyy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN