Kahramanmaraş depremini bilmişti! Deprem kahini şimdi de Ege ve Marmara için uyardı: O tarihlerde dikkat edin

Kahramanmaraş depremini bilmişti! Deprem kahini şimdi de Ege ve Marmara için uyardı: O tarihlerde dikkat edin

Deprem kahininden yeni bir uyarı daha geldi. Kahramanmaraş depremini bilerek dünya gündeminde yer alan kahin, Ege ve Marmara Bölgesi için kritik uyarıda bulundu. O tarihlerde depreme karşı dikkatli olun. İşte o tarihler...

Kahramanmaraş depremini önceden bilen ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets yeni bir tahminde bulundu. Tarih vererek yaptığı uyarılarda Ege ve Marmara Bölgesi'ni işaret etti. İşte deprem beklenen tarihler...

EGE VE MARMARA'DA DEPREM UYARISI

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremini önceden bilen deprem kahini Frank Hoogerbeets, yeni bir tahminde bulundu. Günler öncesinden duyurduğu büyük deprem uyarısı gibi bir tahmin de Ege ve Marmara Bölgesi için de yaptı. Son günlerde artan sismik hareketlilik ve oluşan depremler karşısında endişelenen vatandaşın gündemine oturdu. O tarihleri işaret ederek deprem beklediğini açıkladı.

O TARİHLERE DİKKAT

Sosyal medya üzerinden tahminlerini paylaşan deprem kahini Frank Hoogerbeets, bölge bölge uyardı. Depreme karşı dikkatli olunması gerektiğini işaret ederek, 18 - 19 Ağustos tarihlerini paylaştı. Bu tarihlerde deprem beklediğini söyleyen Hoogerbeets son gelişmeleri aktardı. Son gelişmelere göre; Girit, Yunanistan, Oniki adalar, Ege Denizi ve Marmara Denizi için ekstra alarm durumuna geçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN