Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Eşini boğarak öldürüp cesedini bahçeye attı

Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Eşini boğarak öldürüp cesedini bahçeye attı

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen 'kadın cinayetleri' durmaksızın devam ediyor. Adıyaman'da yaşayan Kemal Biçer, 3 çocuğunun annesi eşi Esma Biçer'i ile tartışma yaşadı. Daha sonra Biçer, eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini torbaya koyup bahçeye attı. Bahçeden yayılan kökü kokudan rahatsız olan komşuların ihbarıyla adrese gelen ekipler, Esma Biçer’in torba içerisinde cesedini buldu.

Türkiye'de kadın cinayetleri, her geçen gün artarak devam ediyor. Toplumun her kesiminden kadınlar, yaşamlarını yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, bu sorunun çözümü için etkili önlemlerin acilen alınması gerekiyor. Son olarak Adıyaman'da bir kadın cinayeti meydana geldi. 46 yaşındaki Kemal Biçer, tartıştığı eşi Esma Biçer'i (41) boğarak öldürdükten sonra cesedini torbaya koyup bahçeye attı. Bahçeden yayılan kökü kokudan rahatsız olan komşuların ihbarıyla adrese gelen ekipler, Esma Biçer’in torba içerisinde cesediyle karşılaştı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde bahçeli bir evde meydana geldi. Biçer ailesinin oturduğu evin bahçesinden kötü kokuların yayılmasından rahatsız olan evde kimsenin bulunmadığını belirleyen komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, kokunun yayıldığı evin bahçesindeki naylon torbayı açtığında Esma Biçer'in cansız bedeniyle karşılaştı. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen 3 çocuk annesi kadının cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

9698139.jpg

KOCA GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından polis ekipleri cesedi bulunan kadının kocası Kemal Biçer'i gözaltına aldı. Emniyete götürülen Kemal Biçer, ilk ifadesinde eşini geçen çarşamba günü akşam saatlerinde aralarındaki tartışmanın ardından boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN