Kadın cinayetinin adresi bu kez Yalova: Domuz bağıyla bağlanmış halde bulundu

Kadın cinayetinin adresi bu kez Yalova: Domuz bağıyla bağlanmış halde bulundu

Yalova'da 55 yaşındaki iş insanı Canan Cerit, evinde domuz bağıyla bağlanmış halde ölü bulundu. İlk incelemelere göre boğularak can verdiği anlaşılan kadının, yanında çalışan iki kişi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde mantar üretim tesisi bulunan Canan Cerit'in cansız bedeni, evinde elleri ve ayakları bağlanmış halde bulundu. Domuz bağı olarak bilinen şekilde bağlanan 55 yaşındaki kadının boğularak öldüğü anlaşıldı.

YAKINLARI POLİSİ ARADI

Cerit'ten haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Adrese giden polis ve sağlık ekipleri, itfaiye desteğiyle daireye girdi. Cansız bedeni bulunan kadının, elleri ve ayaklarından domuz bağıyla bağlandığı öğrenildi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri cinayete dair çalışma yürütürken ceset otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

ÇALIŞANLARINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

İlk belirlemelere göre boğularak öldürüldüğü düşünülen kadının, yanında çalışan yabancı uyruklu 2 kişi tarafından cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN