İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Ateş Ailesi ile görüştü

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Ateş Ailesi ile görüştü

Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in annesi ve ablası, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 30 Aralık 2022'de suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ailesi ile bir araya geldi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede, Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş, yaşadıkları kaygıları Dervişoğlu ile paylaştı.

Resim

Ziyarette Ateş ailesi, adaletin tam anlamıyla sağlanması konusunda kaygılarını aktaran aile, davanın tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini vurguladı.

Resim

DERVİŞOĞLU: DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti olarak davanın takipçisi olacaklarını belirtti. Dervişoğlu, "Sinan Ateş benim mevkidaşımdı. Bu nedenle bizim tepkimiz siyasi değil, çok daha ötesindedir" diyerek, dosyanın er ya da geç her yönüyle aydınlatılacağına olan inancını dile getirdi. Dervişoğlu, Ateş ailesine desteklerini ileterek, adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Dervişoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Başkentin göbeğinde, gün ortasında, herkesin gözü önünde alçaklığın tarifte hafif kalacağı bir suikastla katledilen mevkidaşım;

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Genel Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Sinan Ateş’in kanlı gözyaşı dinmeyen annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş Kazanç’a anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.

Evimiz eviniz, ekmeğimiz ekmeğiniz, davanız davamız…

Size söz veriyorum;

Ya adalet yerini bulacak ya kıyamet kopacak!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN