İşte dünyanın en iyi traktörleri listesi! O iki markaları alanların sırtı yere gelmiyor: Tarımda güç ve performansın simgesi

İşte dünyanın en iyi traktörleri listesi! O iki markaları alanların sırtı yere gelmiyor: Tarımda güç ve performansın simgesi

Tarım sektörüyle ilgilenenlerin büyük ilgi gösterdiği traktörlerin listesi paylaşıldı. Dünya üzerindeki en iyi traktörler arasında özellikle o iki markaları alanların sırtı yere gelmiyor. Tarımda güç ve performansı sergileyen traktörlerin listesi...

BURAK ÖZTOPRAK

Dünyanın en iyi traktör markalarının listesi paylaşıldı. Traktör almadan önce çiftçiler bu markaları kontrol etsin. O iki markayı alanlar derin bir "Oh" çekiyor. Tarımda güç ve performans sağlayan o markalar...

Tarım ve inşaat sektörlerinin vazgeçilmez aracı traktörler, üretim kapasitesi ve çeşitliliğiyle ön plana çıkan markalarıyla dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı birçok üreticinin rekabet ettiği bu alanda, çiftçiler ve sektör profesyonelleri için en iyi traktör markası sıralaması büyük önem taşıyor. İşte, arazinin zorluklarına göğüs gerebilen, estetik duruşu, teknolojik özellikleri ve yüksek performansıyla öne çıkan dünyanın en iyi traktör markaları.

a7bb4062547197-5ae9af4ae2584.jpg

NEW HOLLAND: TARIMIN GÜÇLÜ VE ESTETİK SEÇİMİ

Estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunan New Holland, Türkiye'de en çok satılan traktör markaları arasında yer alıyor. 1895 yılında ABD'de kurulan ve daha sonra Fiat tarafından satın alınan New Holland, gelişmiş teknolojiyle tarım makineleri üretiyor. ABS süper yönlendirme sistemleri gibi yenilikçi özellikleriyle çiftçilerin işlerini kolaylaştıran marka, dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

r4g078830.jpg

JOHN DEERE: DAYANIKLILIĞIN VE PERFORMANSIN SİMGESİ

Eski ve köklü traktör markaları arasında yer alan John Deere, üstün standartlarıyla tanınıyor. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip traktörleriyle zirai alanda yenilikleri takip eden marka, 9630T paletli traktör tasarımı ile dikkat çekiyor. Güçlü performansı ve kullanım kolaylığıyla John Deere, deneyimli çiftçilerin tercihi olmaya devam ediyor.

20170916-1257580-1024x692.jpg

DEUTZ-FAHR: ALMAN KALİTESİYLE ÜRETİMDE MÜKEMMELLİK

Alman üretimi Deutz-Fahr traktörleri, yüksek kalite standartları ve gelişmiş teknolojisiyle biliniyor. Yaklaşık 100 yıldır sektörde var olan marka, dünya çapında beğeni topluyor. 130 beygir gücündeki modelleriyle her türlü arazi koşulunda kullanılabilen Deutz-Fahr, güvenilir ve dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

new-holland-tr5.jpg

TÜRK TRAKTÖR: YERLİ ÜRETİMİN GURURU

Koç Holding çatısı altında faaliyet gösteren Türk Traktör, yüksek ürün kalitesi ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekiyor. 1953 yılında kurulan ve 1979'da ilk ihracatını gerçekleştiren firma, New Holland ile ortaklığıyla da biliniyor. Hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarda başarıyla satış yapan Türk Traktör, fonksiyonel ve uzun ömürlü traktör modelleri sunuyor.

xxl-height.webp

HATTAT VE BAŞAK: TÜRK TARIMININ GÜÇLÜ TEMSİLCİLERİ

Hattat Traktör, 209 farklı modelle yüksek beygir gücüne sahip traktörler üretiyor. Uygun fiyatlarıyla da öne çıkan firma, hem yurt içinde hem de yurt dışında tercih edilen bir marka. Başak Traktör ise 1950'lerden bu yana üretimine devam eden, yılda yaklaşık 10 bin traktör üreten bir firma. %100 yerli üretim arayışındakiler için ideal bir seçenek olan Başak, dayanıklılığı ve her türlü arazi koşulunda kullanılabilirliği ile ön plana çıkıyor.

Tarım ve inşaat sektörlerinin ihtiyaçlarına cevap veren bu traktör markaları, teknoloji, dayanıklılık ve performansı bir araya getirerek çiftçilere ve sektör profesyonellerine en iyi hizmeti sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN