İstanbullular onu Yürüyen Adam diye biliyordu! Selami Salman'dan acı haber: Evinde ölü bulundu

İstanbullular onu Yürüyen Adam diye biliyordu! Selami Salman'dan acı haber: Evinde ölü bulundu

İstanbul'da "Yürüyen Adam" olarak herkes tarafından tanınmıştı! Selami Salman'dan acı haber geldi! Evinde ölü bulundu...

İstanbul'un E-5 karayolu üzerinde sık sık görülen ve kamuoyunda 'Yürüyen Adam' olarak tanınan Selami Salman, hayatını kaybetti. Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe güzergahlarında sürücülerin yolda yürürken sıkça karşılaştığı Salman, evinde ölü bulundu.

EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Yürüyen Adam' evinde ölü bulundu İhlas Haber Ajansı

İki gündür kendisinden haber alınamayan Selami Salman'ın Pendik ilçesi Kavakpınar Mahallesi'ndeki evinde cansız bedeni bulundu. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine evine gelen polis ekipleri, Salman'ı yaşamını yitirmiş halde buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Salman'ın naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Salman'ın yaşamını yitirdiğini tespit ederken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Salman'ın ölümü, onu tanıyanlar arasında büyük üzüntü yarattı.

YILLARDIR E-5 KARAYOLUNDA YÜRÜYORDU

’Yürüyen Adam’ evinde ölü bulundu

50'li yaşlarında olan Selami Salman, uzun yıllardır E-5 karayolunda saatlerce yürüyüş yapmasıyla tanınıyordu. Sabah erken saatlerde evinden çıkarak Tuzla’dan Kartal’a kadar yürüyen Salman, yağmur, kar demeden bu alışkanlığını sürdürüyordu. Yol kenarındaki sürücüler, zaman zaman ona su ve yiyecek ikram ediyor, bazıları da onunla sohbet etmeye çalışıyordu.

ZORLU HAYAT HİKAYESİ

Selami Salman'ın annesi Medine Salman, oğlunun genç yaşlarında neşeli ve sosyal bir insan olduğunu, ancak geçirdiği bazı olumsuz olaylar nedeniyle değiştiğini ifade etmişti. Salman’ın nişanlandığı kadınla 9 yıl süren ilişkisinin sona ermesi ve ardından yaşadığı kazada başından ciddi bir şekilde yaralanmasının, psikolojik durumunu olumsuz etkilediği belirtilmişti. Bu olaylardan sonra Salman’ın sürekli olarak yollarda yürümeye başladığı biliniyor.

yuruyen-adam.jpg

Selami Salman, yürüyüşünden bahsederek şunları söyledi: "İki tur atıyorum. Sabah ve akşam. Sabah 8'de çıkıyorum. Söyleyecek bir şey yok. Ne diyeceğim? Sen de yürüyorsun, sen neden yürüyorsun? Yürürken bunalmıyorum. Kartal'a kadar yürüyorum, Tersane Köprüsü'nden dönüyorum. Sonra eve gidiyorum. Selami'yi arıyor millet, o benim."

Basın mensuplarının “Neden yürüyorsunuz?” sorusuna ise Selami Salman, "Bekle gör" ifadelerini kullanmıştı. Salman ardından şu şekilde konuşmuştu: "Burası bana iyi geliyor. Bir istediğim yok. Su veriyorlar, arabadan veriyorlar. Söylüyorum; 'Selami ben" şeklinde cevap vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN