Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi

Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde terör hedeflerine düzenlenen hava harekatında 25 hedef imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde düzenlenen hava harekatında Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) kullandığı mağara, sığınak ve depoların imha edilerek çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

25 HEDEF İMHA EDİLDİ

Gara, Kandil, Asos bölgesine düzenlenen hava harekatında içinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu mağara, sığınak, barınak, depo ve teröristlerin kullandığı tesislerden oluşan 25 hedef imha edildi.

İcra edilen bu harekatta, azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Ayrıca, bu harekat sırasında, masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığına vurgu yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN