İnce, İmamoğlu’nun mesajını paylaştı: Milletçe bir olmak zamanıdır

İnce, İmamoğlu’nun mesajını paylaştı: Milletçe bir olmak zamanıdır

İnce, bugün Silivri Cezaevi’nde ziyaret ettiği İmamoğlu’nun mesajını paylaştı. İmamoğlu, “Milletçe bir ve birlikte olmak zamanıdır. Adaletsizliğe, yoksulluğa, kutuplaşmaya, kısacası bütün kötülüklere ve kötü uygulamaları yapanlara karşı bütünleşmek zorundayız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün Silivri Cezaevi’nde tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ı ziyaret etti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, “Bugün Silivri Cezaevi’nde Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ve Sayın Ümit Özdağ’ı ziyaret ettim. Ekrem İmamoğlu’nun mesajını sizlerle paylaşıyorum. Ümit Özdağ’ın ise iddianamesi 77 gün sonra hazırlandı. Kendisi 83 gündür hukuksuz bir şekilde tutuklu ve davası 2 ay sonrasına haziran ayına verilmiş. Bu hukuksuzluklara derhal son verin” dedi.

Muharrem İnce’nin paylaştığı İmamoğlu’nun mesajı şu şekilde:

“Milletçe bir ve birlikte olmak zamanıdır. Adaletsizliğe, yoksulluğa, kutuplaşmaya, kısacası bütün kötülüklere ve kötü uygulamaları yapanlara karşı bütünleşmek zorundayız. Her şey çok güzel olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Şahin / 14 Nisan 2025 17:27

    Hırsız rüşvetçi demiski gelin yanıma hep beraber rüşvet alıp calalım. İnce de arada komisyonu götürecek.

    Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN