İmamoğlu: İhtiyaçları yerinde tespit edeceğiz... TBB heyeti, Suriye'ye gidiyor

Türkiye Belediyeler Birliği'nin Suriye'yi ziyaret edeceğini duyuran İmamoğlu, "Ziyareti hep birlikte kararlaştırdık" dedi. İmamoğlu, "Türkiye Belediyeler Birliği olarak başta Şam olmak üzere Suriye'deki şehirlerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla da bir TBB heyetinin en kısa zamanda Suriye'yi ziyaret etmesini hep birlikte kararlaştırdık" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

SGK prim borçları nedeniyle belediyelere getirilen haciz işlemine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Yerel seçimlerin ardından özellikle muhalefet partilerine ait belediyelerin hükümet tarafından hedef yapıldığını görüyoruz. Kimi zaman siyasi operasyonlar, kimi zaman ekonomik operasyon girişimlerin yaşandığı 8 aylık dönemde birçok örnek verebiliriz" dedi.

'CİDDİ MANADA ADALETSİZ UYGULAMALAR'

"Siyasi olarak kayyumlar, ekonomik olarak da SGK prim borçlarını görüyorum ve ülkemizin bir demokrasi, hukuk ülkesi olması gerektiği prensibine ters düştüğünü belirtmek isterim" diyen İmamoğlu, "Belediyeleri silkeleme kavramı, belediyelerin mallarına haciz konulması, ciddi manada adaletsiz uygulamalar silsilesidir" ifadelerini kullandı.

TBB, SURİYE'Yİ ZİYARET EDECEK

TBB'nin bir heyet ile Suriye'yi ziyaret edeceğini bildiren İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye Belediyeler Birliği olarak başta Şam olmak üzere Suriye'deki şehirlerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, iki ülke şehirleri arasındaki ilişkileri yeniden tesis etmek ve sürdürülebilir bir zemine oturtmak, birliğimiz üyesi belediyeleri koordine etmek amacıyla da bir TBB heyetinin en kısa zamanda Suriye'yi ziyaret etmesini hep birlikte kararlaştırdık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
  • terzalioğlu / 27 Aralık 2024 18:10

    İstanbul un devasa trafik su ve kentsel sorunlarına yoğunlaş. Ondan sonra konuşalım. Bu olay tamamen boyunu aşar. Aştı bile!.

    Yanıtla (0) (1)
  • Esadcı Chp / 27 Aralık 2024 15:01

    Esadçı Chp İmamoğlu nu afaroz etmesin. "sen niye Müslümanlara yardım ediyorsun?" diye karşı çıkan Esadçı lar olabillir chp de.

    Yanıtla (1) (2)
  • Ali Yiğit / 27 Aralık 2024 14:59

    Sen önce önündeki işine sahip çık be kardeşim. Boş rol kapma çabaları...

    Yanıtla (1) (2)
  • Vatansever / 27 Aralık 2024 14:53

    Sizin adamınız Esed idi devrildi ne işiniz var sizin Suriyede?

    Yanıtla (1) (1)
  • Adalet / 27 Aralık 2024 13:47

    Türkiye bütün enerjisini 13 yıldır Suriye ve Suriyeliler için harcıyor ve sonuçlarını türk milleti olarak bizler ödüyoruz.

    Yanıtla (5) (1)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN