Günlerdir aranıyordu! Narin'in annesinden yayını kapattıran itiraf: Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim

Günlerdir aranıyordu! Narin'in annesinden yayını kapattıran itiraf: Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim

Son günlerde Türkiye’nin en önemli gündemlerinden biri olan Narin Güran kayıp dosyasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 8 yaşındaki Narin’in annesi Yüksel Güran, daha önce anlatmadıkları ile yeniden canlı yayına çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Diyarbakır'da 8 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran, ilk kez olay günü yaşanan çarpıcı bir detayı açıkladı. Anne Güran'ın açıklamaları, canlı yayında şok etkisi yaratarak yayın kesilmesine neden oldu. İşte ayrıntılar...

yeni-proje-18.jpg

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Diyarbakır'da Kur’an kursuna gitmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 8. güne girdi. Narin’in kaybolduğu gün yaşanan yeni bir detay, dikkatleri yeniden aileye çevirdi.

yeni-proje-17.jpg

ANNE GÜRAN'DAN ŞOK İTİRAF

Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Vazgeçme programına katılarak, o gün yaşanan bir olayı ilk kez açıkladı. Güran, "Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim" diyerek şu itirafta bulundu:

“Köpek hindiyi yemişti, askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı, Narin’in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında sigara içiyor ve bir köpeğe işkence ediyordu. Bende yapmayın, yazıktır dedim. Bu detayı ilk kez söylüyorum, bizden şüphelenirler diye daha önce paylaşmadım.”

Bu itirafın ardından canlı yayında anne Güran’ın ifadeye çağrıldığı belirtilerek yayının aniden kesildiği öğrenildi.

yeni-proje-16.jpg

OLAYIN DETAYLARI

Narin Güran, evden Kur’an kursuna gitmek üzere ayrıldığında ailesine, amcasına geçeceğini ve kuzenleriyle vakit geçireceğini söylemişti. Ancak saatler geçtikten sonra ailesinin haber alamadığı Narin için polis ekipleri hemen harekete geçti. Ev ve çevresinde yapılan aramalarda bir çocuk terliği bulunmuş, ancak terliğin Narin’in numarasıyla uyuşmadığı belirlenmişti.

Arama çalışmaları çerçevesinde 130 kişinin ifadesi alınmış ve bölgedeki zemin altını gösteren cihazlar kullanılmıştı. Küçük Narin’in bulunması için yürütülen arama çalışmalarına devam ediliyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Diyarbakır'da 8 gündür süren arama çalışmalarında henüz Narin Güran'dan bir iz bulunamadı. Aile, yetkililerden ve halktan yardım bekliyor. Aramalar, bölgedeki tüm kaynaklar kullanılarak hızla devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN