Gençlere taş çıkaran 80’lik dinamik! Gören kendinden utanır! Bu ne azim…

Gençlere taş çıkaran 80’lik dinamik! Gören kendinden utanır! Bu ne azim…

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde yaşamını sürdüren Vahittin Ciğerci, gençlere taş çıkarıyor. Yaşına bakmaksızın Azmi ile herkesi utandıran Ciğerci, Gün ışığı gibi soluğu tarlada alıyor görenler nazar değmesin diyerek “Maşallah” demeden geçmiyor.

Kastamonu İhsangazi ilçesinde yaşamını sürdüren 80 yaşındaki Vahittin Ciğerci, ailesi ile birlikte çiftçilik yaparak geçimini sağlıyor. Yaşına bakmaksızın çalışma azmi ile herkese örnek olan Ciğerci, tarlada aktif olarak çalışıyor. Bahçesinde yetiştirdiği ürünleri düzenli olarak sulayarak çapa yapan Ciğerci, gençlerin ürettiği bahaneleri de yersiz buluyor. Çalışmanın sağlık ve mutluluk getirdiğini söyleyen Ciğerci, gençleri anlamakta zorlandığını belirtti.

ÇALIŞAN DEMİR PAS TUTMUYOR

Çalışma azmi ile herkese taş çıkaran 80'lik dede Vahittin Ciğerci, çalışmanın kendini daha sağlıklı ve mutlu hissettirdiğini söyledi. Ciğerci, "Ben 80 yaşındayım ama çalışmadan duramıyorum. Gördüğünüz bu alana karpuz, kabak ektim. Sürekli sulayıp çapalıyorum. Maalesef günümüzde bunu gençler yapmıyor. Gençlere bizlerin örnek olmamız lazım. Gençler de örnek alıp oturmak yerine çalışmaya yönelmeli. Kimseye muhtaç değilim. Ben kendi bünyeme göre sürekli çalışmaya çalışıyorum. Ne kadar çalışırsam kendimi o kadar iyi hissediyorum" sözlerine dile getirdi.

80 yaşında tarlada gençlere taş çıkartıyor: "Çalışmadan duramıyorum"

“DÜNYAYI GEZSEM DE BULAMAM”

Gençlerin sürekli bacağım, belim ağrıyor diyerek işten kaçtığını ve sızlandığını söyleyen Ciğerci, herkese tavsiyede bulundu. Hareket etmemeleri nedeniyle Bu problemle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Ciğerci, sürekli oturup hazır alırım diyerek hayatın geçmediğini dile getirdi. Çalışmanın sağlık getirdiğini vurgulayan Ciğerci, “Ben dünyayı gezsem şöyle güzel bir hava bulamam. Hem hava alıyorum hem kendi işlerimi yapıyorum. Yaşıma rağmen çok sağlıklıyım. Benim bünyemin sürekli olarak çalışmaya ihtiyacı var" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN