Gelecek Partisi Gençlik Kolları'ndan bayramda bir ilk: Birlik ve beraberlik fotoğrafı

Gelecek Partisi Gençlik Kolları'ndan bayramda bir ilk: Birlik ve beraberlik fotoğrafı

Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politikaları Başkanı Mustafa Çakmakçı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir paylaşımda bulundu. Çakmakçı, bayramlaşma etkinliklerine katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederek, partiler arası birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çakmakçı, Kurban Bayramı vesilesiyle anlamlı bir paylaşımda bulundu. Çakmakçı, partiler üstü birlik ve beraberlik mesajı vererek, bayramlaşma etkinliklerine katılan farklı siyasi görüşlerden gençlik kolları temsilcilerine teşekkür etti.

g1.jpg

Çakmakçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir ilk'e ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlaşmamıza katılan Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Vatan Partisi, Zafer Partisi, Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Başkanları ve Temsilcilerine teşekkür ediyorum. Katılamayacağını ileten diğer partilere de teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

g3.jpg

Gelecek Partisi'nin bayramlaşma etkinliğinde çeşitli siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelmesi, siyasi partiler arasındaki diyaloğun ve iş birliğinin önemine dikkat çekti. Çakmakçı’nın bu açıklaması, bayramın barış, hoşgörü ve kardeşlik mesajını pekiştirdi.

g2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN